0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Капките Хепавитал ми помогнаха при омазняване на черния дроб


Капките Хепавитал ми помогнаха при омазняване на черния дроб

Имах омазнаяване на черния дроб, което първоначално беше объркано от лекарите с цироза. Най-голям ефект при лечението на това състояние имам от капките Хепавитал

Започнах да ползвам капките Хепавитал след препоръка на моя приятелка. На нея билковите капки ѝ бяха помогнали също при стеатоза, другото име, с което лекарите наричат омазняването на черния дроб.

Историята на моето заболяване е малко странна, но все пак с щастлив край. На сутринта на 13 ноември 2014 г., след като отстраниха жлъчния ми мехур, ми показаха снимка на черния дроб и казаха, че имам първа степен на цироза на черния дроб. Това беше мощен и ужасяващ момент - такъв, който направо прегаря паметта ми. И такъв, който продължи повече от две години - време на изследвания, погрешни диагнози и, в крайна сметка - на промени в начина на живот.

Онази сутрин с изумление разбрах, че случаят ми е доста типичен. Цирозата, без значение кой стадий на чернодробно заболяване, водеща до чернодробна недостатъчност, обикновено пристига без никакви предупредителни симптоми. Спомням си много ясно думите на моя лекар: „Съжалявам, но оттук нататък ти предстои сериозна борба". Представях си черния дроб като смъртоносен звяр, който иска да ме убие. Но, в крайна сметка не се оказа звяр, а инструктор, който ме накара не само да променя начина си на живот, но и да отслабна и да се намъкна в панталони, които бях носила преди четвърт век.

Капките Хепавитал са най-доброто средство при омазняване на черния дроб. Погрижете се за здравето на черния дроб! ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА!

Тук трябва да направя едно пояснение, че в последствие се оказа не цироза, дори не и фиброза, а омазняване на черния дроб. С една дума, бях поела по магистралата на сериозните болести. Такова е родното здравеопазване - казват ти, че ще умреш до месец, а се оказва, че не е точно така. Или по-честия вариант - нищо ви няма, имате нужда от почивка...

През всичкото това време се научих да се справям с диагностичните предизвикателства, така че бях по-подготвена от повечето хора за това, което чух. И заради изследванията си успях да интернализирам посланието за важността на промяната в начина на живот и загубата на тегло - и бях решена да направя всичко, което можех, за да победя черния звяр.

Резултатът: благодарение на капките Хепавитал загубих 25 килограма излишно тегло. Съчетах Хепавитал със здравословна хранителна стратегия, без да се чувствам гладна или лишена от нещо. Хапването на зеленчуци, които никога не съм опитвала преди (като броколи и авокадо, например), е приключение. Да не ям сочни пържоли, сладки храни и десертчета или други неща, които някога съм обичала, е изпълнимо, когато има ясна цел, а именно - подобряване на здравето, не само на черния дроб, но и като цяло.

Затова не се колебайте. Дори и да нямате поставена диагноза, ако сте наясно, че имате излишни килограми, ако признавате проблема пред себе си, започнете да взимате капките Хепавитал. Гарантирано, най-много след три месеца и поне три опаковки от билковите капки, ще постигнете желаните резултати.

Марина Гергова от София на 43 години


Поръчайте

___________________250x305.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за поддържане нормалното състояние на черния дроб и жлъчката, и усвояване на мазнините.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ