0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Против псориазис започнах да пия билкови капки

Лечението на псориазис продължава цял животхепавитал
Псориазисът е заболяване, при което дори минималното подобрение се отчита за успех. Затова аз искам да споделя с вас как постигнах едно така желано равновесие в моя организъм и за един прилично дълъг период живях така, все едно никога не съм бил болен. Аз много добре знам, че това е нелечимо, дългосрочно и хронично състояние на кожата. Лекарите, а и опита ме е научил, че псориазисът има променлив характер. Това означава, че имам периоди на подобряване и влошаване. Не е необичайно за псориазиса спонтанно да се изчисти и в продължение на години да остане в ремисия. И макар да е видим като нещо, което поразява предимно кожата, псориазисът има много по-страшни вътрешни поражения.
Важна роля за подобрението, както и за възникването на заболяването, играе имунната система. Моята имунна система винаги е била много слаба. От малък боледувам почти постоянно. Въпреки многото изследвания през последните 30 години в търсене на причината или онова, което е виновно за появата на псориазиса, учените все още нямат конкретен отговор.
Крум Христов Крум Христов

Аз обаче разбрах, че за подобрението на моето състояние важна роля играе черния дроб. И по-точно – неговата добра работа.
Наред с псориазиса, аз имам и проблеми със ставите. Често ме мъчи артрит, като най-зле е положението на ръцете и ставите на коленете. За артрита пия лекарства, които ми помагат донякъде. Най-добре се чувствам като се раздвижа добре, но рядко имам време за това.
Псориазисът е причина да си остана стар ерген. Вече съм на 41 години, а все още не съм намерил жена, която да иска да споделя живота си с мен. Има моменти, в които това ми тежи, но по-скоро гледам да мисля за здравето си, отколкото за подобни депресиращи неща.
Преди около 3 месеца открих вашия сайт, в който има много информация за физиологията и работата на черния дроб. Аз доста се интересувам, да не кажа, че ми е нещо като идея фикс, че ако черния ми дроб работи добре, това ще окаже влияние на цялото ми здраве. И затова започнах да следя публикациите, както и да търся още информация в чуждите сайтове. Това не ми е проблем, защото по професия аз съм преводач и нямам езикови бариери, особено с английския.
Направи ми впечатление, че в повечето западни издания много се набляга на здравословния начин на живот, както и на лечението с билки. Заради заболяването ми аз съм станал половин фармацевт и подвижна менделеева таблица, защото мазилата, с които третирам засегнатите участъци, са пълни с каква ли не химия. И в повечето случаи това са вредни за организма вещества.
Псориазисът е заболяване, което се лекува доживот Псориазисът е заболяване, което се лекува доживот

Те влизат през кожата ми, пия ги с хапчетата, приемам ги с храната и всичко това тормози организма ми. И как да се излекува при положение, че отвътре всичко е пълно с вредни за здравето ми вещества. И тук не става въпрос само за псориазиса.
Затова не ми трябваше много, за да реша и да си взема капките Хепавитал. Поръчах ги без никакви съмнения и в крайна сметка резултатите от прочистването с тях надмина очакванията ми. Направил съм само два курса и сега чакам да мине малко време, за да направя още две последователни прочиствания. За двата месеца, през които взимах този билков продукт, аз се почувствах изключително добре. Моето състояние беше такова, че дори и летните месеци имах плаки, а това лято го изкарах почти чист. Пак имах участъци, които се лющеха, но ми направи впечатление, че са доста по-малко от обичайното. Явно вътрешното прочистване е дало резултат.
Затова аз смятам да продължа с прочистването и зимата, когато положението с псориазиса е доста по-тежко и съм сигурен, че няма да мисля повече за това как да скрия грозните поражения от тази неприятна болест.
След всичко, което знам и съм направил, спокойно мога да кажа, че колкото по-добре работи черния дроб, толкова по-здрави ще бъдем. А за добрата работа на черния дроб помагат само билките. Защото, колкото по-естествено, толкова по-ефективно е лечението.
Крум Христов от София
Хепавитал са капки за прочистване и лечение на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 20 капки преди хранене. Цената на една доза е 39лв За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Вече може да намерите “ХЕПАВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”


Гр. Стара Загора
Адрес: ул. ” Отец Паисий ” 92
Работно време: 24 часа
Телефон: 042 / 605-100

гр. Стара Загора
Адрес: ул. ” Патриарх Евтимий ” 81
Работно време: 24 часа
Телефон: 042 / 605-103

Гр. Свиленград
Адрес: ул.” Г.Кирков ” 1 б
Работно време: 24 часа
Телефон: 0379 / 7-19-91

гр. Гълъбово
Адрес: ул ” Тунджа ” 2
Работно време: 08.00-24.00 ч.
Телефон: 0418 / 62 100

гр. Сливен
Адрес: ул. “Мур” №2
Работно време: 24 часа
Телефон: 044 / 675-100

Поръчайте

___________________250x305.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за поддържане нормалното състояние на черния дроб и жлъчката, и усвояване на мазнините.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ