0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Комбинирането на лекарства може да бъде фатално

Приемането на големи дози лекарства може да бъде опасно не само за черния дроб


lekarstva Комбинирането на лекарства може да бъде фатално

Когато черния дроб не работи добре, той не може да се справи с прочистването на кръвта, както и с отнемането на вредните въздействия на лекарствата. Знайно е, че болкоуспокояващите, като парацетамол и аналгин, могат да причинят големи вреди на черния дроб и да попречат на добрата му работа.
Оказа се, че комбинирането на някои лекарства може да навреди не само на черния дроб, но и да има и други не особено приятни за здравето последици.
Комбинацията от антидепресанти и обезболяващи е често срещано явление сред пациентите. Въпреки това, според изследване на корейски експерти, тази комбинация може да увеличи риска от вътречерепен кръвоизлив. Освен това, рискът скача съвсем скоро след началото на лечението, съобщава Zee News.
Учените са изследвали вероятността да се получи кръвоизлив при пациенти, получаващи антидепресанти. Въпреки това, някои пациенти са имали кръвоизлив, а други - не. И се оказа, че ситуацията е протекла грешно, а в някои случаи и фатално, когато са се комбинирали два вида лекарства. Анализ на болничните регистри е позволил да се разбере, кога пациентите идват в болницата с кървене.
И се оказа, че това се е случило в първите 30 дни след назначаването на новите болкоуспокояващи. Точно какъв вид антидепресанти са взимали, както и възрастта на пациентите не са се отразили на повишения риск. Най-често кръвоизливполучавали мъжете, които съчетават антидепресанти и нестероидни противовъзпалителни средства.

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Поръчайте

___________________250x305.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за поддържане нормалното състояние на черния дроб и жлъчката, и усвояване на мазнините.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ