0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Напитки за очистване на черния дроб от токсините

Причината, поради която човек прибягва до пречистване на организма е това, че в нашето ежедневие, наред с храната и въздуха, в тялото ни проникват и много вредни и тежки метали, токсини и вредни вещества като цяло.
fruits1Тези вредни вещества ако не бъдат изведени от тялото ни, могат да бъдат причина за много болести и състояния. Но тялото си има цели лаборатории, които отстраняват натрупалите се отрови в тялото. Това са стомахът, червата, черният дроб и бъбреците. Всички те са части от една цяла фабрика за изхвърляне на вредните остатъци, на отровите, които може да ни натровят, ако останат в тялото. Но се случва така, че и тези стожери на нашето добруване имат нужда от малко почивка, от малко помощ, за да продължават да си вършат ефективно работата. Ето защо е добре да свикнем от време на време, да ги прочистваме. А това най-добре става с растителна храна и сокове.
Добре е докато трае процесът на детоксикация на черният дроб и другите органи, да изключим каквито и да било тежки храни, млечни продукти, кофеин, захар, млечни продукти и разбита се алкохола. Вместо това задължително се набляга на такива продукти, като суровите зеленчуци и плодове, бобовите, ядки, семена, здравословни мазнини и много, много пречистена вода и свежи напитки.
Освен подходящите напитки и храни, е много важно за пречистването и да спим повече, както и да се разтоварим от напрежението, което може да бъде много по-отровно, отколкото сме си мислели.  Ето и напитките, които ще ви помогнат да пречистите организма си:
Искрящо смути
1 чаша прясно изцеден портокалов сок
1 органична ябълка, обелена и нарязана
1 чаена лъжичка настърган пресен джинджифил
1/2 чаша спанак
5 кубчета лед
Всички съставки се измиват и подготвят. След това се изсипват в блендера и се пасират на висока скорост, докато се получи гладка смес. Пийва се веднага. Добре е да се правят малко преди да се консумират, за да имат желаният ефект.
Ментово смути
1/2 краставица, нарязана
1 органична зелена ябълка, нарязана
1/2 чаша студена пречистена вода
6 листа прясна мента
5 кубчета лед
Измиваме всички съставки. Пасираме ги в блендер на висока скорост и консумираме веднага.

Поръчайте

___________________250x305.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за поддържане нормалното състояние на черния дроб и жлъчката, и усвояване на мазнините.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ