0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Капките Стресовитал ми помогнаха да не умра от разбито сърце


Капките Стресовитал ми помогнаха да не умра от разбито сърце

Колкото и странно да изглеждате, на мен капките Стресовитал ми помогнаха да оценим следя като поредни мъже в живота ми ми разбиха сърцето

Разделих се със приятеля ми след дълга и накрая доста напредна връзка. Осем години бяхме различни. Приятели и близки добавят допълнително нерви, стрес и мъже към раздялата. Защото от тях, след като смех живели без брак, значи не е всичко, което знае каквото, може да съм по-лесно превъзмогната по-лесно. Да, ама не ...

Единствено приятелката ми ми Наталия ми помогна да се справя. Тя е до мен в дългите месеци агония, които преживях след раздялата. Имам поръчки и ми се предлагат две опаковки от капките Стрезовитал. Недействайте помощ, каквато и използвайте на билковите капки, ми помогнаха да се справя с разбитото сърце и болезнените спомени, които ми остават след раздяла с моята вече бивш приятел Иван.

Капките Стресовитал с отлично средство, което помага при безсъсъние, тъгана, депресия, безпокойство и панически атаки

Сега ми е много по-лесно да говоря за него. Преди това ще използвате капсули Стресовиталният живот и само при мисълта за него ме боледуват.

Повярвайте на всеки, който ви казва, че сърцето боли следват раздяла. И знам, че болката не е само там - тя се разпростира по цялото тяло. Не си мислете, че трябва, които преживявате да се разделяте с партньора си, с някакви лигли, които не можете да превъзмогнете нещо, което е прозаично. Изобщо не е прозаично, даже! Аз съм на 37 години. Имам за улегнал и здравословен човек, а се оказа, че не мога да се справя с опустошението след това ...

Не само безсъзнание е било страшно, трябва да бъде с него всички. Накрая вече има чувство, че не съм спала не със седмици, а от години. Това е единственият или друг начин, който отразява здравето ми. Най-същественото за мен е, че без съзнанието ми пречеше да мисля. Бях тотално неадекватна.

IMG-еднократна stresovital.jpg

Всичко това малко по малко започва да изчезва, след като Наталия ми донесе капките Стрезовитал. Хванах се за какво може да се удари за сладка, като вечерята не може да живее с тази тема непрекъсната депресия, под този стрес, който остава с всички онези въпроси „Защо да?“, „Какво не правим?“, „Какво може да направя? ". Щях да се побъркам, честно да кажеш ... Най-много ме тормозеше това, че вече наближавам 40, и още няма дете. Може, досега, да имам понеделник, който да си останеш за компания, утеха и опора ... Иван не търси деца. Това вече е едно, от минал брак ... Аз аз, без да знам, че съм, сигурно. Мислех повече за него, имам за себе си. Не искам да загубиш него, а се оказа, че трябва да имаш бях на път да загубиш и себе си.

Не знам какво би се случило, ако не бях започнала да отговаря на капките Стресовитал, ако Наталия е нямал до мен през всичките тези нощи, чрез които само се показва и плаче, плаче и приказва ...

Капките Стресовитал напред ми помогнаха да се наспя, след това това ми дадоха спокойствие и да намеря накрая сила, за да може да се препоръча напред.

Не живейте с любовната мъка. Не се примирявайте с всички онова, което следва след раздялата. Това няма да помогне на никой, нито на вас, нито на хотела около вас. Намерете добри приятели, поръчайте си капките Стресовитал, излезте, срещнете се с други хора, грижете се за себе си. Аз да направя, и днес, години след раздялата, аз съм много по-спокойна, много по уверена, спя по-добре, взимам по-рационални решения и достатъчно по-уверено развивам напред. Всичко това е благодарение на това, което може да се каже за моята приятелка Наталия, така и на капките Стресовитал, който не е искал да разбие ми сърцето да ме убие.

П. Василева от София


Поръчайте

Стресовитал-250x305_3.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки Стресовитал - за нормално функциониране на нервната система. Благоприятен ефект при стрес и психически натоварвания!

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ