0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Капките Стресовитал ме спасиха от терора на безпокойството


Капките Стресовитал ме спасиха от терора на безпокойството

Преди 19 месеца изобщо не бях човека, който съм сега. Промяната в мен настъпи, благодарение на капките Стресовитал

Капките Стресовитал ми бяха препоръчани от една от малкото приятелки, която остана до мен, въпреки състоянието на безпокойство, което ме измъчваше. Реших да ги ползвам като почивка от антидепресантите, които употребявах по онова време. После се случи така, че продължих само с капките Стресовитал и зарязах безполезната химия.

И до днес, когато вече съм в състояние да разсъждавам спокойно и необезпокоена от натрапчивото безпокойство, което ме измъчваше преди, не мога да си простя, че по-рано не съм потърсила алтернатива на успокоителните и антидепресантите, които взимах дълго време. Само който е бил в моето състояние ще ме разбере. Сега поне знам какво да правя, ако пак имам периоди на безпокойство. Но, както казах в началото - от близо 19 месеца аз съм съвсем различен човек. Подобрението ми настъпи точно на 45-я ден, откакто започнах да ползвам капките Стресовитал. Знам, защото и до днес си водя дневник за състоянието.

Капките СТРЕСОВИТАЛ - помагат при безпокойство, стрес, нервни разстройства, безсъние и паник атаки. ПОРЪЧАЙ СЕГА!

Аз преди се притеснявах се за неща, които дори никога не могат да се случат. Притеснявах се за незначителна приказка или грешка, докато тя не се превърне в сценарий в стил апокалипсис. Логично знам, че това, което мисля, е неправдоподобно или дори невъзможно, но в този момент страхът е невероятно реален.

Започнах да разчитам и най-малкия жест на околните, или промяна в гласа на човека, с когото говорех. Можех да се разплача или да бъда малко тъжна заради лош ден, а след това съм обгърната от чувство за вина, че съм карала другите да се чувстват зле заради мен, и че сега ме презират. Прилича на някаква параноя: малко глас в главата ми, почти като зла съвест, винаги ме съди, казва ми лъжи за това как хората ме виждат и ме кара да се плаша.

По време на университетските ми години натискът да се справя добре с курсовата си работа и изпитите напълно ме осакатиха, въпреки че получавах добри оценки. Редовно преминавах през пристъпи на плач и панически атаки. Хората ми казаха просто да се "успокоя" или "да се взема в ръце". Бях обявена за Кралица на драмата от моите състуденти.

Очевидно никой не осъзнаваше, че емоциите и страховете ми са извън моя контрол - или поне така се чувстваше, докато се случваха тези инциденти.

Не се държах нарочно по този начин или го правех за внимание. Не можех просто да се „овладея". Не беше толкова просто. Не бях актриса, която играеше роля. Терорът на безпокойството беше истински и беше непосилен за мен.

Това, което имах, е заболяване на ума, точно както другите се нуждаят от лекарства за заболявания на тялото. Мозъкът ми произвеждаше твърде много адреналин и твърде малко серотонин. Таблетките помагат временно за химичния баланс. Имах нужда от нещо, което да ме стабилизира за по-дълго време. И за мое щастие, капките Стресовитал се оказаха точно това, от което имах нужда. Много съм щастлива от факта, че ги открих точно когато бях на ръба.

Спокойствието, което билковите капки Стресовитал ми осигуриха, ме научи на техники, които да ми помогнат да контролирам ирационалните си мисли. Сега не реагирам толкова емоционално, наспивам се добре, събуждам се отпочинала и вярвам, че това подобрение няма да е временно.

Росица Желева от София


Поръчайте

Стресовитал-250x305_3.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки Стресовитал - за нормално функциониране на нервната система. Благоприятен ефект при стрес и психически натоварвания!

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ