0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Стресовитал: моят естествен избор за спокойствие през деня и здрав сън през нощта


Стресовитал: моят естествен избор за спокойствие през деня и здрав сън през нощта

Имах нужда от билкова хранителна добавка, с помощта на която да редуцирам стреса през деня, за да мога да спя спокойно през нощта

Здравейте, добри хора! Казвам се Златомира и съм на 37 години от град София. Преди около две години открих сайта Винаги Здрави, и там прочетох доста статии и отзиви на хора, които са ползвали капките Стресовитал.

Търсенето ми беше конкретно за нещо, което да ми помогне да противодействам на дневния стрес, както и да мога да спя спокойно през нощта. Имам много напрегната работа, работя в голям склад, с много движение на хора и стоки. Това ме натоварва, понякога, въпреки че много обичам работата си.

Не мога да кажа, че имах някакви оплаквания

Също така не мога да кажа, че се чувствах и добре. Имаше натрупана умора, по онова време. Имаше и много нерви, много избухлива бях станала. Не можех да спя добре, което пък се отразяваше на начина, по който се чувствах през деня.

Капките СТРЕСОВИТАЛ спомагат за редуциране на стреса, носят спокойствие и добър сън. Хранителна добавка при безпокойство, безсъние и чести неврози. ПОРЪЧАЙ СЕГА!

Първо отидох при джипито, което ми изписа някакви хапчета, подобни на антидепресант, но по-лек. Пих, пих - нямаше резултат. Дори мога да кажа, че не е като да съм го пила седмица или два, а може би малко повече от половин година. Започнах да се срещам с психолог. Всъщност, нейна беше идеята да опитам нещо билково. Аз казах, че ще си помисля.

Така започнах да търся в Интернет и да чета. Спрях се на Стресовитал и се консултирах с моята психоложка дали мога да го взимам. Тя каза, че няма проблем и така започнах да употребявам капките Стресовитал.

Резултат при мен имаше след около 3-4 месеца. После направих почивка от един месец и пак започнах да взимам капките Стресовитал. Сега си правя само едно тримесечие, през което ги взимам интензивно, всеки ден. После - ако се наложи.

Както виждате, не е нещо невъзможно, да се постигне спокойствие и човек да има добър сън. Нужно е само да сте последователни. Не че на мен ми беше лесно, тъй като съм много несериозна към здравето си, като цяло. Но, наложих си и го изпълних. И сега се чувствам много добре!

Златомира от София


Поръчайте

Стресовитал-250x305_3.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки Стресовитал - за нормално функциониране на нервната система. Благоприятен ефект при стрес и психически натоварвания!

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ