0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Аз съм дебела и депресирана и не ме е срам да си призная!

Станах дебела от мързел и непукизъм към собственото си здраве. Това ме депресира и ме направи още по-дебела и нещастна. Сега се възстановявам


дебела
Дебела или слаба - депресията не подбира. Но в моя случай аз сама я предизвиках. И това, че напълнях сама си го предизвиках. Изобщо - за всичко съм виновна аз самата. Това, което сами си направим, никой друг не може да ни го направи.
Много по-лесно е, ако всеки ден се прави нещо малко за здравето. Не за здравето на вашия най-добър приятел, или на комшията, а за вашето собствено здраве. За вас самите. При мен подобрението започна точно така. В момента здравеопазването в България е под всякаква критика. Добро е само ако имаш много пари или подходящи връзки. Аз нямам нито едно от двете. Затова, ако започна малко по малко да поправям грешките, които бях допуснала, може би един ден ще съм по-добре от сега. Това и направих!
Първо реших да огранича яденето. Не исках да продължа да дебелея, а с движението имам проблем. За дебел човек, като мен, е малко трудно в началото да започне да прави фитнес, да тича, или каквото правят там нормалните хора. Трудно е. Затова просто ходя пеша. Все отнякъде трябва да се започне. Аз избрах това да е началото за мен. Забелязвам, че сега - седем месеца по-късно, аз съм по-различна. По по-различен начин се чувствам. И знам, че колкото повече време минава, толкова повече полезни крачки ще правя. И толкова по-напред ще вървя...
Живка П. от София

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.
Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза - 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com
www.stresovital.com

Поръчайте

Стресовитал-250x305_3.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки Стресовитал - за нормално функциониране на нервната система. Благоприятен ефект при стрес и психически натоварвания!

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ