0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Защо избрах Алкофитал като средство за отказване на алкохола?


Защо избрах Алкофитал като средство за отказване на алкохола?

Аз избрах да си помогна за отказване на алкохола с Алкофитал, и това беше най-добрия избор, който съм правил

Пробвал съм почти всичко, което съществува на пазара за отказване на алкохола. Казвам почти всичко, защото със сигурност има и нещо, което съм пропуснал. Човек не може да има цялата информация на света. Освен лекарства и хранителни добавки, съм пробвал и терапии за отказване на алкохола. Всичко съм пробвал.

Сещам се за един абсурден случай на човек от Турция, който заключил главата си в нещо като клетка, тъй като искал да откаже цигарите. Това, според него, било най-доброто решение. Не знам дали е успял. Знам само, че след като човек осъзнае с какво си има работа, той е готов на отчаяни действия.

Страшното на алкохола е, че те сграбчва изведнъж. Уж няма проблем, няма проблем, у всичко е наред, а в един момент се оказва, че няма измъкване от тази зависимост. Поне при мен беше така.

Билковите капки АЛКОФИТАЛ са доказано средство за отказване на алкохола. С тяхна помощ ще постигнете стабилна и дългогодишна трезвеност

Нека малко по-подробно обясня защо капките Алкофитал се оказаха най-доброто средство за отказване на алкохола. Тяхната ефективност е заради това, че въздействат върху центъра за зависимости в мозъка. Другото, което е важно е, че човек, който е зависим от алкохола и е решил да го откаже, не може да се откаже сам. Да, сигурно има и такива, които успяват, но това не е за всеки. Трябва да си много силна личност, а повечето зависими не се славят с кой знае каква сила на характера, нека си признаем.

Аз взимах капките Алкофитал в продължение на три месеца

Това е нищо, в сравнение с дългите години, през които бях зависим. Още повече, че много малко време ми оставаше да се превърна в нещо като тотален или пропаднал алкохолик. Както се казва, Алкофитал дойде при мен в точното време. За тези капки аз научих случайно, от интернет. Поръчах си ги, започнах да ги взимам и си казах, че или сега или никога няма да успея.

От времето, когато започнах да взимам капките Алкофитал са минали почти две години. Всъщност, в края на март ще станат точно две. За този период алкохол не съм пил, а за мен това е повече от голямо постижение. Може и да се случи така, че да се подхлъзна леко, както се казва, и отново да започна да пия - не знам. С алкохолната зависимост, а и с всяка зависимост изобщо, човек няма как да е сигурен, че няма да се поддаде пак. Но, за разлика от преди, сега знам че има начин да си помогна и да спра да пия. И този начин се нарича "капките Алкофитал".

Митко Стефанов от София


Поръчайте

pora4ay_baners1.webp
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ