0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Стресът щеше да провали живота ми


Стресът щеше да провали живота ми

Стресът едва не провали живота ми, едва не предизвика катастрофа, ама не на пътя, а емоционална

Заради многото работа бях заприличала на зомби, на ходещ мъртвец. Постоянно имаше нещо за правене. Непрекъснато трябваше да съм в услуга на някой, да мисля за неща, които не ме касаят пряко.

Така започнах да не се наспивам добре, а през деня товара, който трябваше да нося, се усещаше още по-тежък. И се започна - работа, работа, работа, домакински и други задължения, гледане на родители, на болен брат. Не че съм стояла до леглото му, ама това лекари, прегледи, пък в коя болница, коя лаборатория... Организацията също изисква немалко усилия, нерви и време. Без значение какво ще се организира... То и работата ми е такава, все търся нещо, все "хващам" клиенти...

И в едно с всичкия този стрес ми се наложи да се справям и с депресия. В един момент просто спрях. Не можех да работя нормално. Постоянно ми се спеше, не ми се излизаше от вкъщи, а аз все пак нямам и 30 години още, с динамична работа съм и още по-динамичен социален живот. Тотална промяна, ви казвам.

Капките Стресовитал ще помогнат при състояние на депресия, за овладяване на стреса и безпокойството. ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА


Взех си отпуск, реших че съм преуморена. По-голямата част от нея прекарах в леглото. Усетих, че нещо не е наред. И понеже не съм с предубеждение към психиатрите, отидох да си направя консултация. Естествено, казаха ми това, което подозирах - преумора, депресия, ето тук едни антидепресанти... И ако нямах нищо против психиатрите, то имах против хапчетата, които изписват. Виждала съм какво причиняват на няколко мои познати.

Реших да сменя тактиката. Имах нужда от промяна и да се справя с депресията

Затова започнах да ходя на психолог. С нея, с психоложката говорихме, говорихме, и с всяко посещение чувствах как малко по малко пада товара от мен.

Тя ми предложи да подсилим посещенията при нея с билки, с някаква хранителна добавка. Не ми предложи конкретен препарат, а ми ме изпрати при фармацевт. Фармацевтката ми беше подбрала няколко, представи ми ги набързо, попита за алергии и ми каза да си избера. Аз си избрах капките Стресовитал. И да ви кажа честно, не съжалявам за избора.

Продължих да взимам капките Стресовитал и след като спрях консултациите с психоложката. Всъщност, от онова време са изминали почти три години. Време, през което аз взимах капките Стресовитал, не постоянно, ами така, за по три месеца в годината. Правех си по един тримесечен курс, понякога съм ги взимала и при по-натоварени периоди.

И за всичкото това време не позволих на стреса нито веднъж да ме превземе.

Татяна Гергова на 29 години от София


Поръчайте

Стресовитал-250x305_3.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки Стресовитал - против депресии, панически атаки, нервни разстройства и безсъние.

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ