0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Стресът щеше да унищожи живота ми, помогнах си с капките Стресовитал


Стресът щеше да унищожи живота ми, помогнах си с капките Стресовитал

Малко са хората, които разбират как стресът се намърдва в живота им и започва да го променя - ден след ден, седмица след седмица, месец след месец

И аз така си мислех, че това е временно, че ако сега си давам зор, след време ще мога да си почина и нищо кой знае какво няма да се случи.

Работата ми е много напрегната. Често се случва да работя без почивен ден. Вярно е, че имам дълги отпуски, но те не винаги ми позволяват да си почина.

Отделно от това от около 4-5 години имам проблеми в семейството. Свекърва ми е решила, че активно ще участва в решенията, които трябва да взимаме само ние със съпруга ми. Той, от друга страна, много ѝ се връзва, слуша я и често изпълнява това, което тя казва. Така ме игнорират и той се настройва срещу мен.

СТРЕСОВИТАЛ ще ви донесе спокойствие през деня и здрав сън през нощта. Билковите капки Стресовитал се препоръчват при проблеми с нервите, безпокойство и стрес. ПОРЪЧАЙ СЕГА!

 

И като се съберат в едно проблемите у дома и многото работа, липсата на почивка и постоянната умора, която караше да се чудя какво точно правя и защо го правя, може да си представите не само на какво съм била подложена, но и как съм се чувствала.

Имаше един момент в който толкова стрес бях насъбрала, че започнах да се отчайвам от живота

По онова време една приятелка ми каза, че е взимала капките Стресовитал, заради подобни усещания, като моите. Препоръча ми ги, защото не са причинявали онова ужасно успиване и прекомерно спокойствие, което повечето подобни продукти причиняват.

На шега, на майтап реших и аз да си ги поръчам, даже направо три броя поръчах, че да мога да ги взимам три месеца. Толкова е добре да се взимат билковите продукти, за да има някакъв ефект от тях. А и не е за подценяване отстъпката, с която ги взех.

И действително, след втората опаковка Стресовитал започнах да се чувствам по-добре

Спях по-дълбоко, а през деня бях спокойна, но не и отнесена. Това ми помогна да се концентрирам и да мога да си върша по-добре и по-бързо работата. Малко по малко започнах да имам повече време за почивка през деня.

Колкото до случващото се у дома - игнорирах повечето неща. Стараех се да не обръщам внимание на онова, което свекърва ми казва и прави.

Затова препоръчвам капките Стресовитал на хората, които имат повечко стрес в живота си. Билковите капки ще им помогнат да го тушират и да се вземат в ръце, без това да им причинява излишни трудности.

Боряна Давидова от София


Поръчайте

Стресовитал-250x305_3.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки Стресовитал - против депресии, панически атаки, нервни разстройства и безсъние.

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ