0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

С тромбофлебит съм и капките Артеровитал ми действат много добре


С тромбофлебит съм и капките Артеровитал ми действат много добре

Имам проблем с вените още от млади години, преживях и една операция, но в момента съм стабилизирана

Казвам се Теофана Гергова и съм на 55 години. От град Варна съм. Взимам капките Артеровитал като помощно средство, понеже имам тежък проблем с разширени вени.

В началото може би трябва да кажа, че започнах да употребявам капките Артеровитал по препоръка на моя близка. Тя ги беше поръчала на нейния свекър, който изкара един лек инсулт, но това много го било стресирало. То си е за притеснение, подобно нещо ако му се случи на човек.

Моята близка (братовчедка на мъжа ми е, казва се Денка) сподели, че откакто нейният свекър взима капките Артеровитал той се чувствал много добре. Сега, някой ще каже че е комплексно, че може да е и от лекарствата, които взима. Ами, може и да е така, но пък доброто усещане е започнал някъде половин година, след като е започнал да взима капките Артеровитал. Значи, явно билковият продукт е оказал някакво влияние.

АРТЕРОВИТАЛ - билкова грижа за артериите. Помага за възстаноявяване след прекаран инсулт, инфаркт и тромбофлебит. ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА!

Другото, което ме накара да се замисля и да си поръчам от капките Артеровитал са резултатите от изследванията на този човек. И не на последно място - това са билки, няма как да навредят, ако случайно не ми помогнат.

Истината е, че помислих доста, преди да поръчам капките Артеровитал. Започнах да ги употребявам, и не съжалих

Първото, което ми направи впечатление, след като започнах да взимам капките, е бавното, но чувствително сваляне на кръвното. Моето по принцип е високо. Взимам си редовно лекарствата, понякога пада, понякога не. Но, откакто употребявам капките Артеровитал наблюдавам, че леко върви надолу, без да се казва нагоре. Разбира се, това са малки промени, но за мен са съществени.

Другото, което искам да споделя с вас е, че изследвания все още не съм си правила. Предстои да ги направя, но не за това ми е думата. Вече не знам колко време аз усещам една много забравена лекота в краката. Няма го това напрежение, онази тежест, с която бях свикнала в продължение на години. Това е основното, заради което споделям с вас добрите ми впечатления от капките Артеровитал. По мое скромно мнение, билковите капки Артеровитал трябва да се взимат не само от хора, които имат проблем с артериите, а и от такива, които нямат сериозни здравословни проблеми, за да ги предотвратят.

Теофана Гергова от Варна


Поръчайте

_______________________fon1__1_.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за прочистване на артериите - против атеросклероза, инсулт и инфаркт 

Купете 2 опаковки Артеровитал сега на промоционална цена от 90 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Артеровитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юни 2021