0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Възстановяване след премахната жлъчка с капките Хепавитал


Възстановяване след премахната жлъчка с капките Хепавитал

Преди около 5 години претърпях операция за премахване на жлъчката

Тогава си мислех, че това да ти махнат жлъчката не е кой знае какво - милиони хора по света живеят без жлъчка. Оказа се, че не е точно така.

Премахването на жлъчката става с операция, след която аз лично се възстанових за около месец. След това още около 2-3 месеца бях много стриктна в режима, който трябваше да спазвам. За около половин година всичко беше наред. За това време отшумяха всички онези неприятни усещания, които човек има, след като претърпи операция.

Премахването на жлъчката може да се преживее. По-важно е как се живее след това. Аз, за мое огромно съжаление, продължих да я карам както и преди да ме оперират. По-точно - започнах да се храня по начина, заради който се наложи да ми премахнат жлъчката.

Капките Хепавитал са ефективни и препоръчителни за употреба от хора, които се възстановяват или лекуват чернодробни заболявания или болести на жлъчния мехур

Това беше най-сериозната ми грешка. Допуснах грешката, която много хора с чернодробни проблеми допускат. Мислех си, че след като не чувствам и не усещам нищо, значи няма проблем.

Не е точно така. Хората, които нямат жлъчка излагат на опасност не само черния дроб, но и панкреаса, както и цялата храносмилателна система. За мое щастие се усетих навреме.

Онова, което ме накара да спра, да се замисля и да намеря начин да се стабилизирам и възстановя, бяха ужасните киселини (или по-скоро излишъкът от жлъчен сок), който буквално ме давеше.

Започнах да се храня по-често и по малко

Ограничих сладкото, махнах мазните меса, пърженото и разните му там уж здравословни, но бързи храни. По същото време започнах да мисля дали има начин да помогна на черния дроб и да направя нещо, което да го възстанови малко от натоварването, което му причиних.

За целта избрах капките Хепавитал

Редно е да уточня, че изборът ми не беше на случаен принцип, нито че информацията за тях е паднала от небето. Една моя близка ми ги похвали и аз реших да ги пробвам. От пробата минах на редовна употреба. И така вече около 2 години аз правя прочистване с капките Хепавитал два пъти годишно по три месеца - януари, февруари и март. След това почивам и започвам да ги взимам пак в началото на септември. За времето, през което съм спазвала този режим на употреба на капките Хепавитал успях да постигна много за моето трайно възстановяване. Отслабнах, подобрих си и изследванията и като цяло започнах да се чувствам много по-здрава, много по-стабилна и сигурна по отношение на здравето си.

Мога да изброявам още ползи, но знам че всичко е до човек. Затова всеки трябва да си помисли и да реши дали да употребява капките Хепавитал. Но, като цяло, ще има повече ползи и почти никаква вреда, ако започнете да използвате този билков продукт.

Нина Каменова на 41 години от София


Поръчайте

pora4ay_baners2
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за прочистване на черен дроб и жлъчка.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юни 2021