0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Артеровитал помогна при възстановяването на моя съпруг от инсулт


Артеровитал помогна при възстановяването на моя съпруг от инсулт

Преди около 8 месеца моят съпруг преживя инсулт. Той е на 61 години и беше в чудесно здраве, когато това се случи

Сега той прави различни неща, за да се възстанови, и едно от тях е че взима капките Артеровитал. Още в началото искам да кажа, че инсултът на моя съпруг Димитър не беше много тежък. В крайна сметка, той водеше сравнително здравословен начин на живот - нито пушеше, нито пиеше, играеше футбол с приятели всяка седмица. Но, случи се, и това е положение, с което трябва да се справяме всеки ден.

Капките Артеровитал започнах да му ги давам, защото аз ползвам един друг продукт от същата фирма, Хепавитал. Хепавитал е препарат на билкова основа за черния дроб, а аз имах проблеми с него. Както и да е, аз просто реших да се доверя на марка, която ми беше помогнала. и се оказа, че не съм сгрешила, като съм взела на моя мъж капките Артеровитал.

Разбира се, не очаквах чудо още от първата опаковка. Все пак това са билки, а билките имат нужда да се понатрупат малко в организма, за да започнат да действат.

Онова, което забелязвам е, че моят съпруг се чувства много по-добре, откакто започна да взима капките Артеровитал. Някак по-ведър е, не залита толкова, като върви и кръвното му е в здравословните граници. По отношение на парализата не знам какво да кажа, тъй като той има много лека парализа на лявата ръка, а левия му крак почти не си личи, че е засегнат. Има само едно леко провлачване, но то не се забелязва толкова.

Капките Артеровитал са ефикасна превенция против инсулт, инфаркт и различни болести на сърцето. Поръчайте сега, за да гарантирате чистотата на артериите - най-прекия път към здравето и дълголетието!

По отношение на възстановяването му съм оптимист, защото той се върна на работа преди два месеца. Казва, че се чувства добре, няма сърцебиене, няма световъртеж. И мисълта му си е същата, както преди.

Знам, че човек не бива да се отказва да търси решение на здравословния проблем, който има. Да, лекарите помагат, но и ние също трябва да си помогнем сами. А най-добре е тази самопомощ да бъде в тандем с природата.

Така че аз ще продължа да му давам капките Артеровитал. виждам, че му повлияват добре. Ще продължим да правим всичко, каквото е необходимо, за да не повтори инсулта пак.

Дафинка Харизанова от Варна


Поръчайте

_______________________250x305.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за подркрепа дейноста на кръвоносните съдове и кръвообращението 

Купете 2 опаковки Артеровитал сега на промоционална цена от 90 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Артеровитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ