0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Капките Хепавитал: ефективна грижа за здравето на черния дроб и храносмилателната система


Капките Хепавитал: ефективна грижа за здравето на черния дроб и храносмилателната система

Много ползи за здравето ще има всеки, който реши да подпомогне благополучието на тялото с капките Хепавитал

Тяхното действие не се ограничава само до подобряване работата и здравето на черния дроб и жлъчката.

Хепавитал е най-добрият естествен продукт:

 • за дълбоко и нежно почистване на черния дроб и жлъчните пътища;
 • за намаляванe застоя на жлъчката, което ограничава и риска от образуване на камъни;
 • за облекчаване на състоянието при вече образували се камъни в жлъчния мехур;
 • за нормализиране работата на черния дроб и жлъчния мехур;
 • за облекчаване на симптомите и неприятните усещания при дисфункция на жлъчния мехур, както и при т.нар "прегъната жлъчка";
 • за защита на черния дроб при продължителна употреба на лекарства, включително антибиотици;
 • за предотвратяване затлъстяването на черния дроб;
 • при инфекциозни и други видове хепатит;
 • за защита на черния дроб от вредното въздействие на токсините и алкохола;
 • срещу цироза на черния дроб задействана от алкохол, токсини или радиация;
 • за предотвратяване прехода при острите етапи на патологичния процес към хроничен;
 • за пред и следоперативно лечение на пациенти с хирургическа интервенция на черния дроб и жлъчните пътища;
 • за подобряване работата на дебелото черво (предотвратяване на запека);
 • за прочистване на дебелото черво и като поддържащо лечение на язвен, антибиотичен и исхемичен колит, болест на Крон и раздразнено дебело черво;
 • за подпомагане на лечението на остър и хроничен панкреатит.


Капките Хепавитал намаляват мастните отлагания в черния дроб и предпазват чернодробната тъкан от по-нататъшно унищожаване. Те осигуряват подкрепа на черния дроб, предотвратяват развитието на мастна хепатоза и регулират жлъчния мехур. Билките, които влизат в състава на Хепавитал улесняват изхвърлянето на ненужни отпадъци от дебелото черво.

Билковите капки Хепавитал активират процеса на клетъчно възстановяване в черния дроб и формират неговата устойчивост на агресивни фактори. Хепавитал не причинява странични ефекти. Когато го приемате, препоръчително е да спазвате диета, която изключва алкохола, бързото хранене, тлъстите храни.

Черният дроб е един от най-важните органи в човешкото тяло

Освен за съхраняване и генериране на енергия, този орган служи и като естествен филтър в човешкия организъм, като премахва шлаки, мазнини и токсични вещества от кръвта.

Билковите капки Хепавитал подпомагат естествените процеси в черния дроб. Редовната им употреба може да предотврати възникването на някои доста сериозни чернодробни заболявания. Заради детоксикиращия ефект, който има, хранителната добавка Хепавитал ще защити черния дроб от редица негативни фактори, включително въздействието на токсините и мазнините.

Билковите капки Хепавитал могат не само да подобрят функционирането на този орган, но и значително да подобрят благосъстоянието на човек.

Освен това:

- ще подобрят здравето и функцията на черния дроб;
- ще осигурят защита;
- ще се стимулира растежа на нови клетки;
- ще премахнат токсините;
- ще подобрят притока на кръв.

Ако употребата на билковите капки Хепавитал се съчетае с подходяща диета и редовен двигателен режим, този толкова важен и в същото време непретенциозен орган ще може да се възстанови от едно от най-честите увреждания, които претърпява - омазняването на черния дроб или познато в медицинските среди като стеатоза.

Хепавитал ще спомогне и за засилване на имунитета, ще подобри състоянието на жлъчния мехур и вискозитета на жлъчката, ще направи свалянето на излишните килограми по-лесно и като следствие от всички тези действия и ползи, ще се подобри самочувствието на човек.

Капките Хепавитал са уникална формула от билки, които активно въздействат и подобряват оздравителните и детоксикиращите процеси в целия организъм.

Билковите капки Хепавитал намаляват натрупването на лекарства, включително антибиотици, в чернодробната тъкан.

Антибиотиците са неразделна част от съвремения живот. Всеки, дори сравнително здравите хора, периодично приемат различни лекарства - аспирин, парацетамол и т.н.. Въпреки предимствата, лечението с антибиотици има сериозни странични ефекти, сред които специално място заема увреждането на черния дроб. Отрицателният ефект на антибиотиците върху черния дроб се елиминира с редовния прием на комплексната хранителна добавка Хепавитал.

Капките Хепавитал прочистват черния дроб и жлъчния мехур. Помагат да се отстрани омазняването и да се подобри работата на черния дроб. ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА!

При продължителен прием капките Хепавитал предпазват от вредното въздействие на токсините и алкохола. Те ще предпазят черния дроб от алкохолно омазняване, ще нормализират работата на жлъчния мехур и храносмилателната система, като цяло.

Хепавитал е висококачествен хепатопротектор от растителен произход. Въздейства върху пораженията на черния дроб и жлъчния мехур с натрупване и има отложен ефект. Това прави налични ползите от използването на капките Хепавитал дори и във време, когато тяхната употреба е преустановена.

Капките Хепавитал са ефективно средство и незаменим инструмент за профилактика и допълващо лечение не само на чернодробните заболявания. Те се грижат за здравето и добрата работа на цялата храносмилателната система.

В човешкия организъм всичко е взаимосвързано, следователно, връщайки здравето на един орган, трябва да поддържаме другите в добра форма.

Затова Хепавитал има комплексно влияние върху няколко органа - черен дроб, жлъчен мехур, панкреас, стомах, дебело черво.

Невъзможно е да сте здрави, като полагате избирателни грижи за тялото си. В същото време, има органи, които изпълняват най-важните функции и целият процес на жизнената дейност на организма зависи от здравословното им състояние. Тези органи в човешкото тяло включват черния дроб, жлъчния мехур, панкреаса, стомаха и дебелото черво.

Как ХЕПАВИТАЛ работи в полза на здравето на черния дроб?

Свойствата на черния дроб в организма са безценни. Работата на сърцето, така и функциите на други системи зависят от този орган. Затова е толкова важно да се подсилва здравето на черния дроб и да се поддържа в изправност тази "биохимична лаборатория" в човешкото тяло.

В човешкото тяло черният дроб изпълнява функцията на „бариера", защитавайки организма от вредното въздействие на околната среда. Отстраняване на токсини, защита от токсични вещества, пречистване на кръвта, правилно храносмилане, метаболизъм на въглехидрати, протеини и мазнини - това са само няколко от най-важните задачи на черния дроб. Хепавитал гарантира по-добрата работа и здраве на черния дроб.

Жлъчният мехур е орган с доста малък размер, който представлява крушовиден резервоар с вместимост 60-80 мл. Основната му функция му натрупването на жлъчка, произведена от чернодробните клетки и нейното отделяне в червата за преработка на постъпващата храна.

Често в жлъчния мехур се образуват камъни, които блокират оттичането на жлъчката и това води до възпаление на мехура. Именно тук отново идва на помощ хранителната добавка Хепавитал, която спомага за разбиването камъните и подобрява цялостната работа на жлъчния мехур.

Един от ключовите органи на храносмилателния тракт - панкреаса - е „скрит" зад стомаха и дванадесетопръстника (следващият участък на храносмилателната система след стомаха). Той има удължена форма и малък размер, с дължина около 15-20 см. Възпаленията на панкреаса се тушират отлично с билковата комбинация на капките Хепавитал.

В дебелото черво се натрупват всички остатъци от храносмилането. Тънките черва абсорбират по-голямата част от хранителните вещества, но все пак краят на процеса на храносмилане настъпва именно в дебелото черво, тоест на мястото, където се абсорбира вода и се образуват изпражнения. Хепавитал премахва натрупаните мазнини и шлаки в дебелото черво, като по този начин подпомага цялостното му функциониране.

Стомахът с право може да се счита за основен орган на храносмилателната система. Тук храната се усвоява и смила до състояние, наподобяващо каша, така че червата да могат да я преработват допълнително. Стомахът е отговорен не само за преработката на храната. От него зависи колко добре ще работи и имунната ни система. Неслучайно медиците наричат стомаха "втори мозък".

Заради това редовният прием на капките Хепавитал осигурява и отлична работа на имунната система.

Хранителната добавка Хепавитал е с комплексно действие. Тя е надежден помощник и протектор на целия храносмилателен тракт.

Защитният ефект на капките е свързан с комбинацията на повече от 10 лечебни билки. Двустранното действие на Хепавитал (предпазва и спомага за лечението) има за цел да поправи всичко онова, което е допринесло за лошото здраве на черния дроб.

Заради синергичното взаимодействие между билките, включени в състава на капките Хепавитал, може да се използва като естествено средство за високоефективна защита на черния дроб, жлъчката, дебелото черво, панкреаса, стомаха и другите органи от храносмилателната система.

Не забравяйте: здравият черен дроб и добрата работа на храносмилателната система са ключът към здравето на целия организъм!

За да се усетят и за да са налице всички от билките в състава на капките, се препоръчва курс за прочистване с билковите капки Хепавитал не по-кратък от 3 месеца.

Не правете компромис със здравето си. Поръчайте капките Хепавитал СЕГА и се погрижете за доброто състояние и ефективна работа на черния дроб и жлъчния мехур навреме. Това е инвестиция, която няма цена.


Поръчайте

___________________250x305.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за прочистване на черен дроб и жлъчка.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ