0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Алкотокс е моят начин за борба с вредните навици


Алкотокс е моят начин за борба с вредните навици

Откакто взимам капсулите Алкотокс успях да изчистя два вредни навика, които не само ми съсипваха здравето, но и финансово ме ограничаваха

Става въпрос за това, че аз много обичах да си пийвам преди. И като казвам "да си пийвам" имам предвид точно това - да пия по малко всеки ден. Чаша вино, може и повече, на другия ден биричка, коктелйче с приятелки, а през уикенда може и нещо по-сериозно. И през цялото това време пушех, ама пушех ви казвам - по кутия и половина, а често и по две на ден. Ужасно нещо, ужасен проблем, ужасно се чувствах. Не мога да кажа, че заради алкохола и цигарите съм се превърнала в нещо като алкохолик или подобно, но си я имах зависимостта. Като дойде вечерно време и се почвах, както се казва.

За да се справите със зависимостта от алкохола и цигарите, взимайте капсулите Алкотокс. Поръчайте ги СЕГА, започнете да живеете без вредни навици ВЕДНАГА!

Обаче се случи така, че имах проблем с жлъчката, трябваше да я извадят. Тръгнах по доктори, почнаха се едни изследвания, излязоха едни резултати, от които свят ми се зави. Направо ми стана лошо, ви казвам. Черният ми дроб беше в много лошо състояние, а нито ме е болял, нито някакъв друг проблем съм имала. Неусетно се е разболял.

Затова реших, че след операцията ще стана нов човек и ще откажа и алкохола, и цигарите

Сложна работа, ще кажат някои. И аз така си мислех, докато не започнах да взимам капсулите Алкотокс. страхотна хранителна добавка, за такива като мен. Имам предвид хора, които искат да се откажат и от цигарите, и от алкохола. Направо съм нов човек вече. Имам стаж на пълен трезвеник вече осем месеца - нито една цигара, нито една бира, чаша вино или нещо от сорта. И всичко това се случи благодарение на Алкотокс - най-доброто средство за отказване на алкохола и цигарите само за три месеца.

Мима Велчева от София


Поръчайте


Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268АЛКОТОКС-250x305_4.png
С 50% ОТСТЪПКА

Нова надежда в борбата с алкохола.   

Поръчай днес 2 опаковки и вземи
безплатно 1 опаковка Стресовитал
Стара цена 248лв
Само днес  
124лв 
с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкотокс и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ