0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

За два месеца отказах цигарите с Алкотокс


За два месеца отказах цигарите с Алкотокс

Не съм предполагала, че ще постигна такъв резултат - след два месеца прием на Алкотокс вече не пуша

През тези шестдесет дни, докато взимах капсулите постепенно започнах да пуша по-малко. И така малко по малко престанах. В момента не съм пушила вече половин година.

Няма да крия, беше трудно. Даже на моменти много трудно ми беше. Не знам дали щях да се справя сама.

Затова трябва да има нещо, което да помага на човек в борбата с лоите навици. Мен не ме амбицира дори едно неприятно заболяване, което ми откриха, и заради което действително трябваше да спра да пуша. Зле бях, лошо ми беше, ама продължавах да пуша. Значи явно е трябвало нещо да ме подкрепи, нещо да ми въздейства по някакъв начин. Не знам как да го обясня.

Капсулите Алкотокс ще бъдат надеждна подкрепа на всеки, който иска да откаже тютюнопушенето или алкохола. Поръчайте СЕГА!

Това, което мога да кажа е, че ми беше много трудно. Сигурно се повтарям, но е факт. И тази трудност продължи някъде около 5-6 седмици, след като започнах да взимам Алкотокса. Направо не знам как продължих.

Но, ето, вече половин година не димя. Не ме изкушават никакви цигари - димни, бездимни, електронни и така нататък

Единствено се движа с един химикал, който премятам през пръстите и в общи линии ми замества цигарата. Не че се правя, че пуша с него, но като са ми заети ръцете и желанието да пуша става по-малко.

Всеки си има някакви начини за отказване на цигарите. Някои успяват сами, други с помощ на близки и приятели. На мен ми помогнаха капсулите Алкотокс. Ако някой друг е като мен, ако срещате трудности и не успявате да се справите сами, поръчайте, вземете,, пробвайте - може пък и да успеете. Ако не друго, то поне няма да съжалявате, че не сте опитали.

Маргарита Димова от Бургас на 32 години


Поръчайте


Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268АЛКОТОКС-250x305_4.png
С 50% ОТСТЪПКА

Нова надежда в борбата с алкохола.   

Поръчай днес 2 опаковки и вземи
безплатно 1 опаковка Стресовитал
Стара цена 248лв
Само днес  
124лв 
с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкотокс и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ