0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Получи се! С АЛКОТОКС постепенно спирам цигарите!


Получи се! С АЛКОТОКС постепенно спирам цигарите!

Не може да си представите колко съм доволна - най-накрая! От една кутия на ден вече пуша по 2-3 цигари на ден

И това го постигнах за има-няма два месеца. Използвам случая да кажа колко много съм доволна от това, че започнах да взимам таблетките АЛКОТОКС.

На шега, на майтап, прочетох за тях в интернет и реших, че е дошло време да започна да ги отказвам тези цигари. Не стига, че много пушех, ами все повече ме хващаше яд за парите, които изчезваха яко дим във въздуха - ей така, заради една слаба воля.

АЛКОТОКС ще помогне на всеки закоравял пушач бавно и постепенно да откаже цигарите и да намали употребата на алкохол. ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА

Много пъти съм се пробвала да откажа цигарите - признавам си

Пробвала съм сама, пробвала съм с моя съпруг заедно така, да се подкрепяме. Е, той ги отказа. Прави, струва, почва, спира, и накрая ги отказа. Не пуши вече три или четири години, не знам точно. Но от двама ни, той е по-инат, силен човек е. Сериозен, може да се разчита на него, че като каже нещо, ще го направи. Аз съм Мека Мария, много-много не ми се получават нещата на мен. Но, ето че имало начин.

Започнах да взимам АЛКОТОКС някъде около Коледа. По празниците не бях много редовна, забравих даже да ги взимам, по едно време. Но, знаете как е, от 1-ви януари се активизирах и си пиех двете таблетки всеки ден. Даже сега продължавам да ги взимам. Колко много съм изненадана, че към днешна дата, 6-ти март 2022-ра година вече пуша по една-две цигари на ден. Това се случи постепенно. Постепенно ги намалих, което се оказа много добро решение за мен, защото го нямаше този никотинов глад, който се усеща при внезапното спиране. Това много ми помага, особено като се има предвид, че два пъти карах Ковид и дишането, както и белите ми дробове, не са в най-добра форма.

Сега се чувствам много по-добре. Знам, че ще дойде ден, когато няма да пуша изобщо. Не бързам, да ви кажа честно, и така съм си добре. Но, дойде ли това време, ще бъда истински доволна. И това е благодарение на АЛКОТОКС, които сериозно ми помогнаха, въпреки че аз започнах да ги взимам малко като на шега.

Росица Живкова на 38 години от София


Поръчайте


Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268АЛКОТОКС-250x305_4.png
С 50% ОТСТЪПКА

Нова надежда в борбата с алкохола.   

Поръчай днес 2 опаковки и вземи
безплатно 1 опаковка Стресовитал
Стара цена 248лв
Само днес  
124лв 
с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкотокс и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ