0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Пробвах всичко, и само Алкотокс ми помогна да спра алкохола!


Пробвах всичко, и само Алкотокс ми помогна да спра алкохола!

Само с Алкотокс имах сух период, през който дори не ми е идвало на ум да съм пиел или нещо такова

Аз знам, че пиянството е нещо много страшно. Близките ми също го знаят това, приятелите и те. Даже е имало период в моя живот, в който съм си мислел, че проблем нямам, че това с алкохола, дето го пия по много и всяка вечер не е кой знае какво. Всички пият, си казвах... Ама тия всичките, дето пиеха, си тръгваха и аз оставах последен в кръчмата.

Така беше известно време. Даже години, много години беше така. Сега взимам Алкотокс. Много резерви имах, пред да започна. Казвах си, че съм патологичен случай - толкова години редовно да пия, и да почна да взимам някакви хапчета, което да ме откажат от това? Абсурд! Но, ето че се случи.

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА билковите капсули АЛКОТОКС, и продължете живота си като човек, който вече не злоупотребява с алкохола

Основната заслуга за това е на моята съпруга. Тя намерила, прочела, разпитала взела Алкотокса и започна да ми обяснява как като ги взимам тези капсули и ще ми се оправи черния дроб, понеже от пиенето сигурно е станал болен. Не знам дали е болен или не, аз на лекар не ходя. Но, викам си - какво толкова! И така започнах да ги взимам тези капсули Алкотокс.

Първо искам да кажа, че опаковката на Алкотокса е голяма - за месец и половина ми стига

Това е много важно. Поне за мен е важно, защото си виках: къде сега ще ходя аз на две-три седмици да взимам разни лекарства от аптеката, нямам нито тази воля, нито тая дисциплина.

-fon.jpeg

Но, както стана ясно - 90 капсули има, за месец и половина ми стигат. Другото, което е важно да се каже за Алкотокс е, че е напълно природен продукт - никаква химия няма в него. Натровил съм се достатъчно с алкохола, така че няма да си правя повече експерименти със здравето.

И още нещо да добавя. Прави ми впечатление, че откакто започнах да взимам Алкотокс намалих и цигарите. Не съм си поставял за цел и тях да ги отказвам. Твърдо решение взех само за алкохола. Но, ако преди пушех по кутия на ден, сега с 20 цигари карам около 2-3 дни. Може и да е заради това, че спрях да пия водка - не знам. Споделям го, защото и това е нещо положително за мен.

Знам, че всяко едно лекарство действа различно при всеки човек. На едни им помага бързо, на други по-бавно, а трети изобщо не се повлияват, така да го кажа. Но, общото тук е, че ще дойде ден, когато алкохола ще те събори, ще ти донесе куп болести и ще си кажеш: Защо не пробвах тогава онези капсули, Алкотокс, за които прочетох, че може да направят така, че да спра да пия... Дано моята кратка история да помогне на повече хора, да пробват капсулите Алкотокс и да спрат да пият.

Венко Попов от София на 41 години


Поръчайте


Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268АЛКОТОКС-250x305_4.png
С 50% ОТСТЪПКА

Нова надежда в борбата с алкохола.   

Поръчай днес 2 опаковки и вземи
безплатно 1 опаковка Стресовитал
Стара цена 248лв
Само днес  
124лв 
с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкотокс и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ