0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

С Алкотокс спрях за пия след 20 години алкохолна зависимост


С Алкотокс спрях за пия след 20 години алкохолна зависимост

Само след четири опаковки от капсулите Алкотокс започнах да усещам свободата от алкохолната зависимост

Много трудно ми беше да се справя с това, че пиех алкохол всеки ден. Не че често съм се напивал, не съм имал чак толкова страшни епизоди, но това си имаше ефект върху моя живот. И то неблагоприятен ефект.

Аз съм вече на 48 години. Почти половината от тях бях зависим от алкохола. Искам да кажа, че пиянството ми не беше някакво лошо. Но, то така или иначе ми вредеше. Вредеше и на мен, и на жена ми, и на моето семейство. Най-много майка ми се огорчаваше, защото аз в моментите на запой малко пренебрегвах отговорностите, които имах. Като цяло беше неприятно.

Капсулите Алкотокс са разработени в помощ на зависимите от алкохола и спомагат за отказване от вредния навик. ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА!

Преди да поръчам капсулите Алкотокс, за да се справя с моята зависимост към алкохола, четох много

Трябваше ми нещо, което да ме подпира като патерица, докато се боря с желанието да пия алкохол. Нещо, което да ме подкрепя в борбата с този лош навик. Знам, че имам тази подкрепа от близките, но също така усещах, че ми е необходимо и още нещо. И това още нещо го открих в капсулите Алкотокс.

Сега, искам да е ясно че аз се постарах да открия в себе си необходимата ми настройка, за да започна сам да се справям с лошия навик. Може и това да е оказало влияние, не знам. Взимах капките Алкотокс в продължение на почти половин година. Накрая не чак толкова редовно, но винаги прибягвах до тях усетя ли, че ми се пие. Не пия вече от около година. Е, имал съм някакви такива залитания, случвало се е да пийвам бира-две на разни събирания, на които съм си казвал "Наздраве!" с близки и приятели. То няма как да се случи изведнъж отказването. Но, важното е, че съм много по-добре. Бях забравил какво е да взимам решения свободно и спокойно.

Предлагам на всеки, който е решил да се откаже от зависимостта да пробва капсулите Алкотокс. Със сигурност ще има ефект.

Петко Стоянов от София


Поръчайте


Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268АЛКОТОКС-250x305_4.png
С 50% ОТСТЪПКА

top.jpegПодпомагат организма в борбата алкохолната зависимост и регенерират черния дроб!   


Поръчай днес 2 опаковки и вземи
безплатно 1 опаковка Стресовитал
Стара цена 248лв
Само днес  
124лв 
с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкотокс и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ