0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Алкотокс - моят най-добър съюзник в борбата с алкохолната зависимост


Алкотокс - моят най-добър съюзник в борбата с алкохолната зависимост

Много сериозен проблем с алкохола имах, допреди няколко месеца

Пиех всеки ден, а някои съботи и недели си организирах запои, заради които не съм можел да отида на работа в понеделник. Чудя се жена ми как ме изтърпя, но тя е добра, тя е много добра.

Аз сравнително отскоро ги имам тези проблеми с алкохола, макар да изглеждаха сериозни. Да, те си бяха сериозни, но поне навреме се отървах.

Не съм пробвал кой знае какво за отказване на алкохола. Един или два пъти съм се пробвал сам, не ми се е получавало. Не съм ходил на лекар, само с жена ми сме си говорили. Тя подходи много разумно към моя проблем. Никога не ме е обвинявала или обиждала, винаги проявяваше голямо разбиране. Може би заради това бях навит да започна да го отказвам този алкохол.

Капсулите Алкотокс са надежден помощник в борбата с алкохолизма. ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА

Какво друго да кажа на хората, котио са решили да отказват алкохола? Не знам, то всеки човек си е сам за себе си. На мен един колега от работата ми каза за капсулите Алкотокс, той ги взимал и бил доволен. Пък аз не съм и разбрал, че е имал проблем с алкохола, въпреки, че всеки ден се виждахме. Даже сме пили заедно след работа. Не мога да кажа при него как е подействало. Знам само, че като излизаме след работа някой път, съм го виждал да пие бира и нищо повече.

А преди пиеше водка или ракия, даже по няколко

Аз започнах да взимам капсулите Алкотокс в началото на годината. Три опаковки ми бяха достатъчни. Даже от третата имам останало малко, но си ги държа за всеки случай. Не знам внушение ли е е, какво е, но като усетя, че ми се припива и си взимам по една-две капсулки.

На хората, които имат проблем с алкохола мога да кажа да пробват всичко, което може да се пробва, да не стане така, че да съжаляват после. Може да не стане от първия път, може да не се случи веднага, обаче трябва да се направи нещо. Не е хубаво човек да е зависим от алкохола.

Максим Т. от София


Поръчайте


Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268АЛКОТОКС-250x305_4.png
С 50% ОТСТЪПКА

top.jpegПодпомагат организма в борбата алкохолната зависимост и регенерират черния дроб!   


Поръчай днес 2 опаковки и вземи
безплатно 1 опаковка Стресовитал
Стара цена 248лв
Само днес  
124лв 
с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкотокс и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ