0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Стесовитал ми помогна да върна контрола върху нервното разстройство


Стесовитал ми помогна да върна контрола върху нервното разстройство

Нервен срив за малко не ме остави без работа, но билковите капки Стресовитал ми помогнаха да имам контрол не само върху емоциите, но и върху живота си

Причина да използвам капките Стресовитал е една натрупана умора, проблеми със съня, леко екстремна работа, която на моменти ми образуваше доста стрес. И не на последно място - желанието да се справя с всички онези предизвикателства, което всяка една нова и добре платена работа предлага.

Казвам се Кристина и от 7 години работя като дизайнер. За това съм учила, и до неотдавна се справях много добре.

Случи се така, че на предишната работа работих две години почти без отпуск. Преуморих се, стресирах се и изпаднах в нещо като нервен срив. Напуснах заради противоречия с ръководството, и най-вече заради това, че не можех да издържам повече. Имах нужда от почивка.

Преди малко повече от година започнах да работя за нов работодател след тримесечна почивка в кариерата си, поради проблемите ми с моето психично здраве. Очаквах с нетърпение да изградя нова кариера, да доразвивам професионалните си умения, да създавам нови приятели и най-накрая-да напредвам в живота си.

В началото на новата ми работа всичко изглеждаше добре, но тогава се озовах в един ад от клиенти, които се оплакваха, че проектите им не се предават навреме, а аз не можах да се справя с изискванията в работното си време, което беше отбелязано в рамките на договора. Попитах мениджъра дали мога да работя по-дълго, за да запазя работата си, но отговорът му беше не. Изведнъж бях омаловажена и критикувана, че исках да работя по-дълго и да си върна контрола върху работата.

Капките Стресовитал - при стрес, нервни разстройства, безсъние и паник атаки. ПОРЪЧАЙ СЕГА!

Почувствах гняв и умът ми се изгуби в мъглата на онова, което изглеждаше като стотици мисли, които минаваха през главата ми, без да мога да избера една мисъл от друга в отговор на моя мениджър и да поема контрола над разговора.

В това емоционално, объркано състояние започнах да се съмнявам дали тази конкретна ситуация всъщност е реална или е била само в главата ми. Казвайки това на глас, разбрах, че тази ситуация е истинска и изведнъж се почувствах сякаш много бързо падах от голяма височина - тотално извън контрол. И тогава усещането спря, когато започнах да плача. Вече не можех да се справя с натиска в себе си и сълзите започнаха да се стичат по лицето ми. Беше тъжно, беше грозно, и в центъра на всичко това бях аз. И въпреки, че ми се искаше да напусна на момента, аз останах.

По времето на моето възстановяване аз използвах капките Стресовитал, не само за да мога да спя добре нощем, но и за да съм спокойна през деня. И най-вече - защото нито едно от успокоителните хапчета и антидепресантите, които пих, не ми помогна да се взема толкова бързо в ръце.

Кристина Симеонова Тошкова от Варна на 31 години

 


Поръчайте

Стресовитал-250x305_3.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки Стресовитал - за нормално функциониране на нервната система. Благоприятен ефект при стрес и психически натоварвания!

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ