0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Как ще ви помогне Алкофитал


Как ще ви помогне Алкофитал

Капките Алкофитал са хранителна добавка на билкова основа, която при приемане съвместно с алкохол може да предизвика гадене и понякога повръщане! 

wr_1.jpgАлкофитал се състои изцяло от натурални съставки. Това означава, че този билков продукт не е и не може да бъде противопоказаен. Употребата на Алкофитал е безопасна и може да се приема от хора на различни възрасти. В допълнение, билковите капки Алкофитал имат комплексно действие.

Алкофитал, също така, има  успокоителен ефект. Заради антиоксидантното действие на една от основните съставки подпомага възстановителните процеси във всички органи, които са били засегнати от употребата на алкохола.

Не забравяйте, че капките АЛКОФИТАЛ могат да се разтворят в чаша вода по този начин ще можете да помогнете на ваш близък или приятел, който не иска или не може сам да се пребори!

Капките Алкофитал - вашият приятел в борбата с алкохола.

Алкохолизмът е актуален и важен проблем на съвременното общество, в частност на нашата страна. Нестабилната икономическа ситуация, постоянните кризи и проблеми, лесният достъп до алкохолни напитки са фактори, които допринасят за разпространението на този проблем. Възрастта на хората, които започват да приемат алкохол, и стават зависими от него, постоянно пада. Голяма част от учениците от горните класове вече са утвърдени потребители на алкохолни напитки, особено бира. След това, с настъпването на студентската възраст, нивото на консумация не само нараства, но и започват да се употребяват по-твърди, предимно спиртни напитки. Постепенно човек започва да пие редовни дози алкохол, понякога без да го забелязва. Употребата на алкохол се превръща в рутина.

Нека разберем защо капките Алкофитал са изключително ефективни и как помагат!

Alkofital_sn.jpgЕфектът на алкохола върху човешкото тяло е труден за подценяване, тъй като той е една от най-честите причини за увреждане на здравето и смърт на населението. В този случай най-често алкохолизмът засяга трудоспособни мъже от най-продуктивната възраст. Освен това, случаи на отравяне с нискокачествен алкохол не са необичайни.

Трябва да се отбележи, че алкохолизмът е заболяване, което има и социален характер, освен медицински. Хората, склонни към алкохолизъм, извършват престъпления, те са по-склонни да разбиват семейства си, децата губят бащите си, а понякога и майките си. Капките Алкофитал могат да се разреждат в течност, като по този начин ще помогнете на ваш близък, който не може или не иска да се пребори. 

Алкохолът има вредно въздействие върху абсолютно всички органи и системи на човешкото тяло и психика, и това вече е доказано от световни учени и патолози. Също така допринася за развитието и на различни и смъртоносни хронични заболявания.

Ефектът на алкохола върху мозъка

Алкохолът разрушава достъпа на кислородните атоми до мозъчните молекули, като по този начин му осигурява кислородно гладуване. Ако кислородният глад е редовен и се задълбочава във времето, това може да доведе до загуба на памет, частична деменция, а понякога и до смърт. Всичко това са последици от смъртта на мозъчни клетки, които не получават достатъчно храна в продължение на дълго време. Ефектът на алкохола върху мозъка се изразява и във въздействие върху мозъчната кора, която е отговорна за „мислещата" функция на мозъка. Следователно, ставайки алкохолик, човек вече не е в състояние напълно и правилно да мисли, което го прави не особено полезен за обществото.

Сърдечно-съдова система

Заболявания на сърцето и кръвоносните съдове - най-честата причина за смъртта на хората не само в нашата страна, но и в целия свят. Алкохолът засяга сърдечния мускул, който изпитва сериозен стрес. Сърдечният стрес има пагубен ефект върху здравето. Ето защо толкова често хората, които редовно използват алкохол, умират в ранна възраст. Лекарите, участващи в аутопсията, казват, че хората, които страдат от алкохолизъм, имат значително увеличен размер на сърцето след смъртта.

Дори тези хора, които приемат алкохол умерено и в малки количества, често се чувстват недобре, след като изпият чаша или две алкохол. Под влияние на алкохола бързо и прогресиращо се развива коронарна болест на сърцето и хипертония. По този начин сърцето на алкохолика е засегнато от сърдечен удар. Капките Алкофитал намаляват жаждата за алкохол. Честата им употреба ще предотврати появата на сърдечно-съдови заболявания.

Дихателни органи

birata.jpgАлкохолиците често развиват хроничен бронхит, емфизем и туберкулоза. Самото темпо на дишане значително се увеличава, тъй като достъпът на кислород до белите дробове е затруднен. Често пиенето на алкохол е придружено от пушене. В този случай, натоварването на дихателната система се увеличава няколко пъти. Тези два вредни навика - алкохол и тютюнопушене, са сами по себе си много опасни, а в комбинация, те са двойно рискови не само за дихателната система, но и за живота въобще.

Може да избегнете животозастрашаващите ефекти на алкохола като започнете да употребявате билковите капки Алкофитал, ако самите вие сте зависими. Ако ваш близък страда от алкохолизъм без колебание започнете да му давате капките тайно.

Заболявания на храносмилателния тракт

Първа е засегната стомашна лигавица, която поема основния "удар" от злоупотребата с алкохол. Поради редовния прием на спиртни напитки мукозата се дразни, след това се развиват гастрит и пептична язва. Болестите на стомаха - повече от всички други болести, задължително придружават алкохолизма. При продължително приемане на алкохолни напитки нормалното функциониране на слюнчените жлези се унищожава. В същото време отделянето на слюнката става по-малко и химичният ѝ състав се променя, което влошава обработката на храната.

Капките Алкофитал могат да се дават като се разреждат в чаша вода 

ПРОМОЦИЯ
Поръчайте 2 опаковки капки Алкофитал и вземете
1 опаковка Хепавитал за прочистване на
дроба - БЕЗПЛАТНО
с безплатна доставка

ПОРЪЧАЙ ПРОМОЦИЯТА ОТ ТУК 

Заболявания на черния дроб

Тъй като черният дроб е отговорен за почистването на цялото тяло от различни шлаки, замърсяване и отрови, то често той няма да се справя с обема на токсичните вещества, влизащи в организма заедно с алкохола. Здравето на черния дроб страда много. Ето защо при честа, редовна и продължителна употреба на алкохол, особено с лошо качество, хората развиват хепатит, който след това гладко преминава в цироза на черния дроб.

Три етапа на увреждане на черния дроб

bl.jpgМастна дистрофия. Развива се при умерено, но редовно пиещи хора. Черният дроб расте по размер, неспособен да се справи с увеличените натоварвания. Ако на този етап напълно откажете да приемате алкохол, с помощта на капките Алкофитал, ще са налице всички шансове за успешен изход и пълно възстановяване.

Алкохолен хепатит. При този етап понякога се появяват доста силни болки в дясната страна, което показва, че болестта напредва. Бялото на очите пожълтява, тъй като черният дроб вече не може да се справи с отстраняването на отпадъците и отровите от тялото.

Цироза. Този етап е крайна степен на разпадане на черния дроб. Обикновено води до смърт, тъй като тялото напълно престава да изпълнява функциите си.

Въздействие върху бъбреците

При по-голямата част от хората, страдащи от алкохолизъм, бъбречната екскреторна функция е нарушена. Това се случва поради поражението на лигавицата на бъбречния епител - тъканта, покриваща повърхността на органа.

Алкохолът също така има много пагубен ефект върху имунната система на човека - буквално я изключва за известно време. Това дава възможност на вредните микроби и бактерии да атакуват тялото. Ефектът на алкохола върху човешкия организъм е много коварен. Алкохолиците често имат настинки и други вирусни инфекции. В същото време се нарушават процесите на пречистване на кръвта и производството на нови червени кръвни клетки и често се развиват алергични реакции.

Препоръчителен е 3-месечният курс с капките Алкофитал !

Въздействие върху репродуктивната система

Сексуалните жлези са много засегнати от алкохола. Една трета от мъжете, които злоупотребяват с алкохол, имат значително намаляване на способността си да имат нормален сексуален живот. Това е така наречената "алкохолна импотентност". В резултат на подобна дисфункция, важна за човека, алкохоликът често развива неврози, депресии и други психични проблеми. При жените има началото на ранна менопауза, способността за зачеване се губи или намалява, а по време на бременност, ако това се случи, се среща и токсикоза.

ПОРЪЧАЙ АЛКОФИТАЛ СЕГА

Ефект върху състоянието на кожата и мускулите

Под влияние на алкохола мускулите често атрофират, губят тонуса си и отслабват. Ефектите на алкохола върху мускулната система са подобни на ефектите на недохранването. Различни кожни заболявания са чести съпътници на алкохолизма. Тъй като имунната защита е намалена наполовина, тя може да не се справи с вирусните атаки. Черният дроб също не функционира с пълна сила, така че прочистването на тялото не се извършва достатъчно добре. Резултатът е, че на повърхността на кожата има различни циреи, язви, акне, алергични обриви и други "декорации".

Освен това спомага за синдрома на абстиненция. Двете активни съставки на билковите капки Алкофитал способстват за нормална мозъчна функция, регенерация на чернодробните клетки, предотвратяват възбудата и стреса, оказват успокояващо действие и намаляват апетита към алкохола.

Капките Алкофитал не са лекарствено средство. Те са хранителна добавка, регистрирана в Агенцията по храните!

 

 
                           


Поръчайте

___________________300dpi.jpeg
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки, за подпомагане на организма в борбата с алкохолната зависимост! 

top.jpegКупете 2 опаковки Алкофитал сега
на
промоционална цена от 128 лв.
получавате 1 опаковка капки Хепавитал
БЕЗПЛАТНО

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ