0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Какво ще се случи, след като откажете алкохола с помощта на капките Алкофитал?


Какво ще се случи, след като откажете алкохола с помощта на капките Алкофитал?

Отказът от алкохол може да бъде труден, но ползите си заслужават

Ако вечерната ви чаша вино се е превърнала в две или три, ако пиенето ви вече засяга работата или личните ви отношения, е време да помислите да спрете да пиете.

Първо направете почивка от пиенето на алкохол поне за няколко седмици, особено ако редовно пиете повече от препоръчителната дневна доза. Това обикновено е едно малко на ден за жени и две за мъже.

Ето какво да очаквате както в краткосрочен, така и в дългосрочен план, ако спрете да пиете

Според статистическите данни хората, които пият, живеят с 15 години по-малко, пушачите - 8 години.

Защо хората пият? Отговорът на този въпрос може да бъде кратък. Алкохолът е пристрастяващо лекарство, което се продава законно навсякъде и е евтино.

Някои хора смятат, че малко алкохол може да се изпие за забавление. Разбира се, мозъкът се нуждае от забавление. Алкохолът улеснява справянето със стресови ситуации и укрепва нервната система. Но забавлението е полезно само ако се среща естествено при трезвен човек. "Пиянското" забавление не е нищо друго освен еуфория, предизвикана от алкохола. Това е състояние на възбуда, което просто не може да има положителен ефект върху мозъка и нервната система. След „пиянско" забавление човек е изправен пред много неприятни последици - гадене, главоболие, повръщане, умора и емоционална депресия. Ако пиете през почивните дни, тогава работната седмица едва ли ще започне с добро настроение.

Алкохолната интоксикация създава илюзията за облекчаване на стреса

Всъщност напрежението в мозъка и нервната система в това състояние не изчезва, а се увеличава още повече.

Запомнете - хората нямат вродена нужда от пиене на алкохол. Ако щандовете на магазините не бяха пълни с алкохолни продукти, никой нямаше да ги консумира, хората биха намерили други, по-полезни начини да се отпуснат.

За да направите избор - да пиете или не, трябва да сте наясно с всички последици от пиенето. Повечето от рекламните компании популяризират предимствата на алкохолните напитки, предполага се, че са създадени само за „истински мъже" и „повишават статуса". Не се заблуждавайте, научете се да не обръщате внимание на рекламите.

Капките АЛКОФИТАЛ са ефективно природно средство за трайно отказване на алкохола. ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА!

Алкохолът ускорява процеса на уриниране, тоест повече вода и соли се отделят от тялото. Ето защо след бурен пир хората са измъчвани от жажда. Освен това алкохолните напитки нарушават абсолютно всички метаболитни процеси, протичащи в тялото и то не е в състояние да работи правилно.

Самата фраза „алкохолни напитки" е неправилна, тъй като напитките трябва да съдържат полезни за организма вещества. В бирата, виното, коняка (особено тези, произведени от съвременните производители), количеството на безвредните компоненти е минимално. За да може тялото да получи точното количество хранителни вещества от тези продукти, трябва да пиете смъртоносни дози.

В интернет има информация, че чуждестранни учени са доказали ползите от бирата

Преди да повярвате в това, е добре да научите всички нюанси. Такива изследвания се извършват с финансовата подкрепа на алкохолната индустрия. Няма такава информация в научни списания с добра репутация.

Дори при умерена консумация на алкохол ще трябва да харчите кръгла сума годишно. Тези пари могат да бъдат похарчени за закупуване на кола или недвижим имот.

Всеки човек може да се отърве от пристрастяването към алкохола. Основното е да използвате капките Алкофитал редовно, желанието и вярата в себе си. Бъдете здрави, щастливи и трезви!


Поръчайте

pora4ay_baners1.webp
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ