0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

3 фатални вреди от алкохола, характерни за алкохолиците

Алкохолът има много вреди, но някои може да са твърде фатални за здравето. Ето защо трябва да се откажете от пиенето веднагаТрите фатални вреди от алкохола са посочени и трябва задължително да се имат предвид от хората, които злоупотребяват с алкохол.
Чернодробна кома
Повечето нарушения са пряко свързани с токсичните ефекти на алкохола върху мозъка и черния дроб. Повреденият от алкохол черен дроб губи способността си да отърве тялото от токсични вещества, което може да причини чернодробна кома. В този случай има апатия, сънливост, ступор и объркване, често има необичайно треперене на ръце. Чернодробната кома е животозастрашаваща, така че лечението трябва да започне незабавно.

Енцефалопатията на Вернике


Често след тежък делириум се наблюдава остра енцефалопатия на Вернике. Продължава на фона на дълбоко зашеметяващо и е придружена от психически прояви (психомоторно раздразнение, несвързано мислене, ступор, апатичен ступор) и физически прояви (треска, повишено кървене, двигателни нарушения). Представлява животозастрашаващо състояние, смъртта обикновено се проявява от подуване на мозъка.
Амнезия на Корсаков
След тежкия делириум и енцефалопатия на Вернике се развива амнезичната психоза на Корсаков (амнезия на Корсаков, алкохолна парализа или полиневритна психоза). С тази психоза пациентът губи спомен за неотдавнашни и минали събития, има дезориентация, фалшиви спомени (псевдореминисценция и конфликти). Съпътстващите физически симптоми са нарушения на усещането, болка и изтръпване в ръцете и краката.
Разстройство на развитието на плода
При бременни жени, които злоупотребяват с алкохол, има сериозни нарушения на развитието на плода, включително ниско тегло при раждане, недостатъчен растеж, намаляване на размера на главата, сърдечно увреждане, мускулни увреждания и умствено изоставане.

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.
Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.
Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и
ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!
За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Поръчайте

pora4ay_baners1.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Май 2020

Content
LivedaMed2000