0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176
Какво е Алкотокс

Какво е Алкотокс

Алкотокс - вашият съюзник в борбата с алкохола и цигарите!

Алкотокс е ефективен продукт за хора, които искат да спрат да пият и да злоупотребяват с алкохола. Ако вие или ваш близък се бори с алкохолна зависимост, билковата композиция Алкотокс ще му помогне да преодолее тази зависимост.

АЛКОТОКС-250x305_4.pngАко злоупотребата с алкохол предизвиква у вас или у вашия близък тревожност, безсъние и безпокойство, ако започвате да буйствате или се чувствате изкушени да употребите отново спиртни напитки, за да почувствате облекчение - Алкотокс ще помогнат за възстановяване на баланса.

Активните съставки в Алкотокс въздействат върху мозъчните невротрансмитери и облекчават симптомите, като по този начин намаляват желанието за употреба или злоупотреба с алкохол. 

Depositphotos_318880068_xl_2015.jpegАлкотокс подтиска жаждата към алкохола!

 Хранителната добавка Алкотокс е продукт, който може да се използва при лечение на алкохолизъм без   знанието на зависимия от алкохола човек. Това става като се добавят към неалкохолни напитки, които   зависимия предпочита.

Билковата композиция по иновативна формула засилва ефекта на съставките, улеснява тяхното проникване в  клетъчните и тъканни нива и елиминира токсините.

 Алкотокс е безвреден и без странични ефекти билков продукт, който ще ви помогне да се справите с   алкохолната зависимост (вашата или на ваш близък), да пречистите кръвта и лимфата. Алкотокс има терапевтично въздействие върху увредения от алкохола черен дроб, релаксира нервната система, без да предизвиква сънливост и помага при отказването нацигарите.

 • Алкотокс е създаден по иновативна формула за отказване от алкохола и цигарите. Последните изследвания в световен масщаб доказват, че основната съставка - коренът кудзу помага в борбата със зависимостите. 
  Алкотокс - вашият сигурен приятел в борбата с алкохолизма!

 

Как екстрактът от корена кудзу в капките Алкотокс помага срещу алкохолизма?

Прекомерната консумация на алкохол има редица отрицателни ефекти върху здравето на всеки човек! На пазара се предлагат доста продукти, но ние ви предлагаме иновативна формула на билкова композиция с корена кудзу. Това е продукт с доказан ефект и мощно действие!

Depositphotos_177976146_xl_2015.jpegМоделите на консумация на алкохол варират, но един от най-разпространените видове е препиването. Прекомерната употреба на алкохол се дефинира като консумация на 5 или повече напитки за мъже и 4 или повече напитки за жени за период от 2-5 часа. Този модел на бързо пиене обикновено произвежда ниво на алкохол в кръвта над законната граница и е свързан с много проблеми с алкохола (включително злополуки, наранявания, престъпност и загуба на производителност). 

 • И тук на помощ идва вашият сигурен съюзник в борбата с алколола -  Алкотокс!

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА

______________.jpegМного исторически китайски текстове разкриват, че корен от кудзу е бил използван за лечениена алкохолизъм и пиянство поне от 600 г. сл. Хр.

Неотдавнашният анализ на корена кудзу разкри, че той съдържа 3 активни изофлавона, които имат антиалкохолна активност:

 • дайдзин
 • дайдзеин 
 • пуерарин

Изследвания с тези компоненти, проведени още през 90-те години от учени в университета на Индиана (САЩ), показват значително намаляване консумацията на алкохол. И намалената консумация на алкохол се случва в рамките на 4-6 седмици редовен прием на екстракт от корен на билката кудзу.

Комбинираното въздействие на билките в Алкотокс може да скъси този срок!

Алкотокс намалява много от пост-острите симптоми , които голяма част от хората изпитват през ранните етапи на въздържание от алкохол, като изпотяване, тревожност и нарушения на съня. Освен това намаляват безпокойството и апатията, които обикновено се наблюдават по време на ранна трезвеност при възстановяващи се алкохолици.

Depositphotos_76708509_xl_2015.jpegАлкотокс са разработени да помогнат на една от най-уязвимите групи от обществото -зависимите от алкохола и техните близки
Алкохолизмът е проблем, който, умишлено или не, се неглижира в България. За него или не сеговори, или се споменава между другото. На зависимите от алкохола се гледа като на хора,които са се провалили и нямат достатъчно воля да се справят със своя упадък - емоционален, физически и социален.

И докато алкохолиците отричат да имат проблем с алкохола, близките на зависимите се срамуват да говорят за това, че им се налага да живеят с човек, който системно злоупотребява с алкохола.
Разбира се, има и такива, които приемат и осъзнават проблема, и искат да го разрешат.

И тук напомощ идва вашият сигурен приятел в борбата с алкохола -  Алкотокс.

Състав на билковите капки Алкотокс

Екстракт от кудзу корен
Активни вещества: изофлавон, гама-аминомаслена киселина, пуерарин, дайдзеин и дайдзин,глутамин, витамини, макро и микроелементи, алкалоиди.

KudzuRootextract_7afa6bc6_bcb2_49c0_b3d0_5374098e264c__1_.pngПрез 2005 г. специалисти от Медицинското училище в Харвард откриват, че коренът кудзу ускорява въздействието на алкохола върху мозъка. Заради това зависимият от алкохола човек започва да усеща ефектите доста по-рано, пие по-бавно и количеството алкохол, което изпива, е много по-малко, отколкото е приемал обикновено.

Механизмът на действие на кудзу е със силата на лекарство срещу алкохолна зависимост.

За разлика от лекарствата няма странични ефекти и при смесване с алкохол не предизвиква фатални последици. Всъщност само една, но фатална за алкохола - кара хората да се откажат отнего.

Ефект:

 • облекчава мускулните спазми
 • треската
 • нервните разстройства
 • подобрява съня
 • нормализира храносмилането
 • прочиства кръвта и лимфата от токсини
 • подмладява организма

Използва се при лечение на депресия, простатит, понижава кръвната захар.

Като част от Алкотокс, облекчава пристрастяването към алкохола и цигарите.

И още - в китайската медицина, освен за лечение на алкохолизъм, се използва при сърдечни заболявания, симптоми на менопаузата, диабет, треска, настинка и болки в шията или очите.Понякога се прилага в комбинация с други билки.

100________________.pngЛабораторните изследвания показват, че кудзу има противовъзпалителни и неврозащитни свойства. Смята се, че съединенията,наречени изофлавони, са отговорни за потенциалните му ефекти.
Кудзу играе роля в предотвратяването на мигрена, включително потенциално намаляване честотата или продължителността на клъстерните главоболия.

Кудзу може да помогне и за справяне с метаболитния синдром - състояние, белязано от куп здравословни проблеми, включително излишната коремна мазнина, високо кръвно налягане,висок холестерол и инсулинова резистентност .  Известно е, че тези проблеми повишават риска от сърдечни заболявания и диабет тип 2.

Млечен трън
Активни вещества: флавоноиди, лигнани, силимарини, витамин К, аминокиселини, хистамин,микроелементи.

Ефект:

 • почистващ
 • холеретичен
 • противовъзпалителен ефект
 • Регенерира чернодробнитеклетки
 • възстановява чернодробната и бъбречната функция


trun.jpegМлечният трън също така има антиоксидантен и противстареещ ефект върху клетките начовешката кожа. Може да помогне за спиране разпространението на някои видове рак .
Изследване от 2016 година установи, че екстракт от млечен трън инхибира растежа на раковите клетки при колоректален рак.

Освен това, белият трън играе съществена роля в поддържане здравето на костите. Проучванеот 2013 година установи, че тази билка помага за предотвратяване загубата на костна маса. Проучването разглежда конкретно костната загуба, причинена от дефицит на естроген. В едно с това повишава устойчивостта на организма при оксидативен стрес . Оксидативният стрес епотенциална причина за болестта на Алцхаймер .

По този начин млечният трън може да помогне за подобряване на паметта и лечението надегенеративни състояния, които засягат ума.
И не на последно място - помага за укрепване на имунния отговор на човека и да му дава сили да се пребори с инфекцията.

Овес
Активни съставки: флавоноиди, лутеин, b-каротин, ванилин, антоцианини, алкалоиди

Ефект:

Специфичният сложен състав на тази билка е несъвместим с алкохола в организма, поради което предизвиква отвращение и отхвърляне на спиртните напитки.

zelen_oves.jpegОвесът е сред най -здравословните билки на земята. Той е с високо съдържание на антиоксиданти и полезни растителни съединения, наречени полифеноли. Най-забележителна е уникалната група антиоксиданти, наречени авенантрамиди, които се срещат единствено и само в овеса. Авенантрамидите могат да помогнат за понижаване на кръвното налягане чрез увеличаване производството на азотен оксид. Тази газова молекула помага за разширяване накръвоносните съдове и води до по-добър кръвен поток.

Овесът съдържа големи количества бета-глюкан, вид разтворими фибри.
Бета-глюканът частично се разтваря във вода и образува гъст, подобен на гел разтвор в червата.

Ползите за здравето включват:

 • Намалени нива на LDL и общ холестерол;
 • Намалена кръвна захар и инсулинов отговор
 • Повишено чувство на ситост
 • Повишен растеж на добри бактерии в храносмилателния тракт.

badge__1_.pngНеслучайно овесът може да се намери в много продукти за грижа за кожата. Производителите на тези продукти често посочват фино смления овес като „колоидна овесена каша".Колоидната овесена каша (ситно смлян овес) отдавна се използва за лечение на суха и сърбяща кожа. Може да помогне за облекчаване на симптомите на различни кожни състояния,включително екзема. Овесът може да помогне и за облекчаване на състоянието при запек.

Жълт кантарион
Активни съставки: мирцен, флавоноиди, полифеноли, кверцетин, рутин, гераниол, витамини А,С, РР, етерично масло.

Ефект:

 • Диуретично
 • холеретично
 • лечебно
 • антисептично действие
 • Нормализира въглехидратния метаболизъм
 • регулира функциите на бъбреците, черния дроб, сърцето и стомашно-чревния тракт.


kantarion.jpegЕдно от най-популярните и известни растения в народната медицина и билколечението с право може да се нарече жълт кантарион. Помага за премахване на неприятните симптоми на много заболявания и нормализира общото благосъстояние на организма.
Растението съдържа мирцен, съединение, което има антимикробна активност срещу многоопасни бактерии. Гераниол има подобен ефект, но притежава и бактерицидно действие върху флората в червата като инхибира и растежа на патогени и паразити. Ефектите се допълват отсъдържанието на сапонини, които имат метаболитни и диуретични ефекти, хиперозид - съссвоите противовъзпалителни свойства и рутин, който защитава съдовете.

Поради високото съдържание на витамини от група В и други допълнителни компоненти жълтият кантарион успокоява нервната система, помага в борбата със стреса, депресията иумственото претоварване. Жълтият кантарион е добър в борбата с болката, свързана с храносмилателни проблеми, патологии на нервната система и увреждане на ставите.

Други състояния, които се повлияват добре от жълтия кантарион включват:
· Тревожност;• Сезонно афективно разстройство;• Прекратяване на тютюнопушенето;• Вирусни инфекции.Защо трябва да си поръчате капките Алкотокс

Иновативната формула в състава на  Алкотокс, освен че ефективно се бори със злоупотребата с алкохол и тютюневи изделия , значително подобрява и общото здравословно състояние на човека.

Хората, които се борят със зависимостта към алкохола и цигарите имат нужда от по-специална подкрепа на здравето, която се осигурява от синергичното действие на билките, включени в състава на  Алкотокс.

ПОРЪЧАЙ СЕГА

 

 


Поръчайте


Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268АЛКОТОКС-250x305_4.png
С 50% ОТСТЪПКА

Нова надежда в борбата с алкохола.   

Поръчай днес 2 опаковки и вземи
безплатно 1 опаковка Стресовитал
Стара цена 248лв
Само днес  
124лв 
с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкотокс и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ