0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176
Какво е Хепавитал

Какво е Хепавитал

Лечението с билки е тема, която е дискутирана, прилагана и изпитана от векове

Едва ли има нещо, което трябва да бъде добавено за ползата от природните дарове. Известно е, че терапията с билки дава много добри резултати, но трябва да се знае, че хранителните добавки не са лекарествени средства и не лекуват. 

Защо съставът на хепавитал е уникален?

Хепавитал е препарат, който съдържа уникален набор от билки, които помагат за доброто здраве на черния дроб и жлъчката.

Какво съдържа Хепавитал?

Хепавитал е уникална билкова комбинация. Голяма част от лечебните треви са ползвани с успех още от древните лечители в Индия. Освен от Индия, в състава на хепавитал влизат билки от Китай, Япония и Югоизточна Азия. Двата етапа съдържат следните билки:

Прочистваща система___________________250x305.png

-Глюкоманан( Аmorpho Phallus Konjac)
-Изабгол(Plantago ovata )
-Куркума (Curcuma longa)


Билкова формула

-Лиций( Lycium Barbarum)
-Розмарин (Rosmarinus officinalis)
-Джинджифил – (Zingiber officinale)
-Червен кантарион (Erythraea centaurium Pers.)
-Лечебна ружа (Althaea officinalis L)
-Глухарче(Taraxacum officinale)
-Бял трън (Silybum marianum)
-Китайски лимонник (Schisandra chinensis)

Green_smoothie_menu_Instagram_post.jpegГЛЮКОМАНАН
Аmorpho Phallus Konjac, по-известен като глюкоманан, е много ефективен при запек. Тази билка не се абсорбира от тялото, но преминава през стомашно-чревния тракт, докато не се елиминира. Аmorpho Phallus Konjac е не само полезен за облекчаване на запека и изхвърлянето на излишната вода, натрупана в организма, но понижава лошия холестерол и кръвната захар. Една от най-добрите билки която помага за  отлабване!

ИЗАБГОЛ
Plantago ovata помага за поддържане на сърдечно-съдовата и храносмилателната система. Растението е богато на фибри и е от съществено значение за предотвратяването на различни форми на рак, включително рак на дебелото черво. В източната медицина се прилага за предотвратяване появата и развитието на рак на червата и черния дроб. Традиционната медицина подкрепя тези факти и препоръчва използването на Plantago ovata.

Позовавайки се на проучване, публикувано в „American Journal за клинично хранене, известният индийски природолечител Рей Сахано твърди, че Plantago ovata може да помогне за стабилизиране нивата на естрогена при жените.

КУРКУМА
Curcuma longa се знае достатъчно. Може би трябва още веднъж да си припомним, че куркумата освен много вкусна подправка е и  отлично средство подпомагащо изчистването на мастните натрупвания в черния дроб.

Билкова формула, която се прилага след пречистващата има следните полезни съставки:

Lycium Barbarum – това е небезизвестното годжи бери, което е не по-малко популярно от куркумата и за което се знае, че е основен виновник за дълголетниците на Изтока. Ето ги и най-важните ползи на лициума.

35183100c2eb939d84b5e7a2ada6f8fcf12bd0b6.jpg-Мощен антиоксидант.
-Отлично средство, което премахва умората.
-Подобрява сексуалната функция
-Засилва метаболизъма.
-Дава силен тласък за добрата работа на имунната система.
-Доказани анти-стареене свойства.
-Регулира кръвното налягане.
-Отличен помощник на сърцето.

Джинджифилът и розмаринът ще неутрализират вредните последствия от прекомерната употреба на алкохол. Преяждането също нанася не по-малко вреди на организма и в частност на черния дроб, затова тези две популярни билки ще му помогнат при преработването и изхвърлянето на отровите от нашия организъм. Шлаки, вредни вещества и натрупвания ще бъдат буквално изметени, благодарение на тази уникална комбинация от билки и лечебни масла.

 

ПОРЪЧАЙ ХЕПАВИТАЛ НА ПРОМОЦИЯ СЕГА

 

Червен кантарион
Erythraea centaurium Pers. В България е по-известен като червен кантарион. Червеният кантарион притежава много силни детоксикиращи качества. Тази билка идеално прочиства организма. Отлично повлиява състоянията след злоупотреба с алкохол и е незаменима за премахване на вредите от махмурлука. Червеният кантарион е билката, която прочиства алкохола от кръвта. Билката притежава и оказва благоприятен ефект при жлъчна недостатъчност, проблеми с далака и черния дроб.

Althaea_officinalis_ja.jpgЛечебна ружа
Това е едно от най-добри антибактериални и противовъзпалителни средства. Тази билка оказва благоприятно влияние върху стомашно-чревният тракт, като лекува успешно - язви, колити, нарушен метаболизъм, проблемно храносмилане, киселини в стомаха и нарушена перисталтика.

Глухарче
Тази билка има широко приложение при редица заболявания. Използва се при отслабване. За високо кръвно се използват цветовете на глухарчето. Също така тази билка е подходяща ,при диабет и атеросклерозаатеросклероза

 

                  

 


Поръчайте

___________________250x305.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за поддържане нормалното състояние на черния дроб и жлъчката, и усвояване на мазнините.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ