0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Как ще ви помогне Алкофитал МАКС


Как ще ви помогне Алкофитал МАКС

Как ще ви помогнат капките Алкофитал МАКС

alkofital_max_1100_new.pngАко сте взели решение да се откажете от алкохола, ако имате близък, който страда от алкохолна зависимост, ако периодичните запои провалят взаимоотношенията с вашите близки, колеги и приятели, имате нужда от продукт, който може да ви помогне да коригирате пагубното влияние на напитките с нисък или висок градус.

Помнете, че капките Алкофитал МАКС могат да се разтварят в течности, като по този начин ще можете да
помогнете на свой близък или приятел, който не иска или не може да се пребори с влечението към алкохола.

Алкофитал МАКС е натурален продукт, разработен на базата на органични растителни екстракти с добавка на естествени компоненти. Капките способстват за ограничаване функционалното влечение към алкохола, като подпомагат прочистването на черния дроб от алкохолните токсини и цялостно стабилизиране на организма.

Редовният прием на капките Алкофитал МАКС може да предотврати промените в организма, причинени от предозиране с алкохол, за да се работи по-ефективно след това за възстановяване на психоемоционалното и физическо състояние на човека.

Билковите екстракти в капките Алкофитал МАКС са комбинирани след внимателно проучване на действието им и ползата от тяхната редовна употреба.

Алкофитал МАКС е уникална билкова композиция, която подпомага етествените функционални детоксикиращи механизми, особено след употреба на алкохол.
Спирането на алхокола може да се случи за различно време при различните хора, в зависимост от историята на тяхната злоупотреба с алкохол.

Първите симптоми при употреба на капките Алкофитал МАКС, в комбинация с алкохол, са токсичен шок, спазъм на съдовете на главата и след това реакция на храносмилателната система (позиви за повръщане). Уникалността на състава е, че в естествената си форма биологично активните компоненти влияят на чернодробните ензими, които се активират и при консумация на алкохол възниква бърза отрицателна реакция.

pitie petak.jpgКакво се случва, когато започне употребата на билковите капки Алкофитал МАКС?

• Капките Алкофитал МАКС подпомагат организма постепенно да намали приемането на количеството приет алкохол.

• Отвращението към алкохола, което билковия продукт може да предизвика, ще подпомогне организма постепенно да се възстанови 

• Често специалистите използват Алкофитал МАКС като част от терапията при алкохолна зависимост 

• Комбинираният прием на Алкофитал МАКС и билковите капки Хепавитал ще подпомогне регенерацията на черния дроб и ще подобри функционирането му;

• Това може да има и детоксикиращ ефект върху клетките на черния дроб, заради което по-ефективно ще изчистите от организма си отпадните продукти от етиловия алкохол.

ПОРЪЧАЙ АЛКОФИТАЛ МАКС СЕГА

Алкофитал МАКС е билкова формула от две активни съставки: шизандра и зелен овес.

SHIZANDRA.jpegШизандра ( Schisandra chinensis)
Заема специално място в историята на Китайската медицина, тъй като е била използвана от даоистки майстори, императори и елитаристи. В Русия шизандра за първи път получава признание като „адаптогенен агент" през 60-те години на миналия век. Тогава е публикувана в официалния наръчник по медицина на СССР, след откритието, че помага в борбата с надбъбречната умора, сърдечните проблеми и негативните ефекти от стреса и злоупотребата с алкохол.

Интересното е, че шизандра получава името си заради това, че плодовете имат доста сложен вкус. Те притежават пет различни вкусови свойства: горчиво, сладко, кисело, солено и люто. Ето защо шизандра понякога се нарича „зрънце с пет вкуса".

Освен вкуса, вкусовите компоненти на шизандра са важни за разбирането на начина, по който работи. Тайната на нейната сила е скрита в свойствата, отнасящи се до петте елемента в традиционната китайска медицина, което означава, че работи в множество „меридиани" в тялото, за да възстанови вътрешния баланс и здраве.

Шизандрата е най-известна с това, че засилва функцията на черния дроб и подпомага работата на надбъбречните жлези. Други предимства също включват:

• действа като мощен мозъчен тоник (подобрява фокуса, концентрацията, паметта и умствената енергия);
• подобрява работата на черния дроб и храносмилателната система като цяло.

Тъй като здравето на черния дроб е свързано с по-силен имунитет, е установено, че шизандра може да предпази от инфекции, лошо храносмилане и различни стомашно-чревни разстройства.

Най-важните активни съставки на шизандра включват :

• шизандрин;
• деоксисхизандрин;
• шизанено;
• шизандрол;
• сескикарен;
• цитрал;
• стигмастерол;
• антиоксиданти, включително витамини С и Е.

Шизандра е сложна билка и има множество механизми, чрез които активните ѝ съставки могат да действат като фитоадаптогени, засягащи централната нервна, симпатикова, ендокринна, имунна, дихателна, сърдечно-съдова и стомашно-чревна системи. Много изследвания показват, че шизандра помага за спиране процеса на оксидативен стрес, който допринася за почти всяко съществуващо заболяване и води до загуба на здрави клетки, тъкани и органи.

Препоръчителен е 3-месечният курс с капките Алкофитал !

Зелен овес

Zelenoves.jpegЗеленият овес, с ботаническо наименование Avena sativa, е вид житна трева. Може също да бъде изписан и като обикновен овес или див овес.

Екстрактът от зелен овес не е същото като познатите на мнозина овесени ядки. Той се получава от стъблата и листата на овеса, събрани по-рано през сезона, докато тревата е все още зелена. Зеленият овес е много богат на минерали като желязо, цинк и манган, въпреки че точният състав на хранителните вещества може да варира в зависимост от това как и къде е отглеждан овесът.

Смята се, че екстрактът от зелен овес подобрява притока на кръв. Това е важно поради няколко причини.

Първо, подобреният кръвен поток означава повече кислород и хранителни вещества, доставени в тялото. Теоретично това трябва да доведе до по-висока физическа производителност. Освен това, нарушенията на кръвния поток носят много рискове за здравето, включително сърдечни болести, инсулт и дори някои невродегенеративни заболявания.

Екстрактът от зелен овес доставя доста уникален набор от антиоксиданти, известни като авенантрамиди. Доказано е, че те подобряват здравето на сърцето, най-вероятно поради способността им да подобряват производството на азотен оксид и по този начин се повлиява качеството на кръвния поток. Азотният оксид е молекула, която подпомага разширяването на кръвоносните съдове.

Често може да видите екстракт от зелен овес, включен в ноотропни препарати - така наречените „ умни лекарства ". Това е така, защото се смята, че зеленият овес помага за повишаване на когнитивната функция. Екстрактът от зелен овес може също така да понижи нивото на провъзпалителните цитокини. Има теория, че цитокините играят роля в предизвикването на депресия и други психиатрични проблеми. Следователно, намаляването на нивата им може да помогне за смекчаване на редица симптоми на психично здраве.

ПОРЪЧАЙ АЛКОФИТАЛ МАКС СЕГА

Действието на продукта Алкофитал МАКС се основава на 6 фактора, които могат да предотвратят пристрастяването към алкохола:

- По време на прилагането на капките при пиене на алкохол може да възникне силна реакция на тялото, която условно се нарича имунитет към алкохола: гадене, повръщане, спазъм на мозъчните съдове, спазми на стомашно-чревния тракт, конвулсии, леко треперене, сърцебиене, които не са животозастрашаващи.

И обратно - ако по време на прилагането на капките не се употребява алкохол, биологично активните компоненти на Алкофитал МАКС могат да допринасят за възстановяване на имунитета, физическата и умствената активност, възстановяването на черния дроб, панкреаса, функциите на храносмилателната и сърдечно-съдовата система, нормализиране на налягането, повишаване на жизнеността на тялото, нормализиране и на нервната система. В този смисъл Алкофитал МАКС може да се употребява не само от алкохолозависи хора.

Gold_Modern_Original_Product_High_Quality_Logo.png- Съставът на капките Алкофитал МАКС съдържа естествени компоненти, които биха могли силно да повлияят на чернодробните ензими, отговорни за преработката на алкохола, т.е. когато се използва алкохол, ензимите се активират и може да предизвикват рязко отвращение към алкохола (реакцията е подобна например на яденето на нещо много неприятно, което човек по принцип не може да яде поради миризма и други психологически фактори).

- Билковата композиция Алкофитал МАКС съдържа компоненти, които може да повлияят на нервните процеси и психо-емоционалния тонус, т.е. алкохолно зависимите хора е възможно да се почувстват психологически освободени от пристрастяването, да не усетят нервно напрежение, стрес, агресия. Напротив, вероятно ще се стабилизира психо-емоционалното състояние и цялостното усещане на човека, пристрастен към алкохола.

- В резултат на злоупотребата с алкохол черният дроб и панкреасът може да са силно засегнати. Те се променят толкова много, че черният дроб е възможно да се превърне в безполезен орган, който не изпълнява никакви функции (прочистване и т.н.), а панкреасът като цяло става чуждо тяло за човешкия организъм. Оттук възникват промени в организма, вариращи от хепатоза, разграждане на черния дроб, проблеми с панкреаса и завършващи с прединсултно състояние.

- Компонентите на Алкофитал МАКС може да имат силно възстановяващо действие и като цяло да повлияят положително на здравето и начина, по който човек се чувства.

- При злоупотреба с алкохол значително се влошава състоянието на стомашно-чревния тракт (стомах, хранопровод), функциите на пикочно-половата система, възникват импотентност, простатит, гинекологични заболявания и херпес. Компонентите на капките Алкофитал МАКС може да окажат благоприятно влияние върху някои от горепосочените промени.

Билковите капки Алкофитал МАКС ще способстват за възстановяването на целия организъм, който се е променил в резултат на алкохолната зависимост.

Всичко, описано по-горе зависи най-вече от това дали привикналият към алкохола човек е взел самостоятелно решение да се откаже и да се възползва от помощта и подкрепата на своите близки. От голямо значение за успеха на рехабилитационния период е и доколко организмът е увреден от алкохола, колко дълго е продължила зависимостта, както и от количеството на алкохола, който се изпива в рамките на един запой.