0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Как най-ефективно да се справите с алкохолната зависимост?


Как най-ефективно да се справите с алкохолната зависимост?

Какви са основните правила, които трябва да се спазват, за да се сведе до минимум вредното въздействие на алкохола? Как билковите капки Алкофитал ще ви помогнат да се справите с алкохолизма?

За да не се пристрастявате към алкохола, е препоръчително да не употребявате никакъв алкохол, по никакъв повод. Разбира се, това не винаги е възможно. За съжаление, алкохолът има свойството да социализира хората, а и често се налага да пием по време на различни празненства и празници.

Какво може да направите, за да се спасите от пагубната власт на алкохола?

Поръчайте капките АЛКОФИТАЛ и започнете техния прием веднага. Спазвайте указанието и взимайте капките редовно.

Капките АЛКОФИТАЛ действат върху центъра за зависимости в мозъка, и по този начин първо ограничават, и след това спомагат за пълното отказване на алкохола.

Действието на капките АЛКОФИТАЛ си проличава малко след като сте употребили две опаковки. АЛКОФИТАЛ има леко успокоително действие, и по този начин предотвратява емоционалната злоупотреба с алкохола.

Билковите капки АЛКОФИТАЛ могат да се дават и без знанието на зависимия. По този начин се постига една дистанционна помощ, която е много ефективна за зависимия към алкохола човек.

Струва си, също така, да пиете алкохол само с хора, които няма да ви принуждават да пиете под предлог, че така проявявате уважение. Второ, подгответе се предварително: яжте у дома, не пийте алкохол на празен стомах. Защото, когато алкохолът навлезе в лигавицата на празния стомах, той не само повишава степента на изгаряне, той се абсорбира активно, причинявайки бърза интоксикация. Ето защо е добре преди ядене да изядете сандвич с масло, за да смажете лигавицата.

Препоръчва се да не смесвате различни видове алкохол. Ако вече сте избрали напитка, не я сменяйте.

Не пийте много в големи дози, защото това също допринася за бързата интоксикация и загубата на контрол върху консумираното количество.

Ето и един пример: слагате чаша пред един човек на масата, наливате му, той вдига тост и я изпива до дъно, за да може да му сипете пак. И вдига друг тост, хапва малко, и отново изпива всичко. Това показва пристрастяване, когато искате да пиете възможно най-бързо, за да получите усещане за опиянение.

Ако пиете алкохол, пийте в малки количества и често похапвайте

Храната трябва да е проста, естествена, лесно смилаема. Без салати с майонеза или тлъсти меса.

Не се препоръчва да се пие алкохол в комбинация със сладко безалкохолно. Те дават допълнително нежелателно натоварване на стомаха и допринасят за бързото усвояване на алкохола, засилвайки негативното му въздействие. Ето защо, ако обичате да пиете, тогава го правете с минерална вода без да е газирана, обаче.

ПЪРВА ПОМОЩ ПРИ МАХМУРЛУК

Ако въпреки това човек не може да се съобрази с нормата и използва твърде много, какъв е най-добрият начин да се справи с махмурлука на следващата сутрин?

Абсолютно неприемливо е да се пие алкохол на следващия ден, колкото и да сте зле. Приказката, че "клин клин избива" е невярна, погрешна и много, много вредна. Необходимо е да се използват абсорбиращи продукти, за да се извърши детоксикация. В идеалния случай вземете активен въглен или друг подобен препарат. Те, като прахосмукачка, минавайки през тялото, абсорбират всичко ненужно. След като ги приемете, изчакайте 2 часа, за да прочистят тялото. Не яжте през това време, можете да пиете само вода.

drinking.jpg

Саламурата е народно лекарство, което има подобен ефект

Тя е богата на витамин С, лесно се усвоява от организма, премахва токсините.

Витамин С в големи дози е доказано средство за отрезвяване. Затова, при махмурлук можете да хапвате лимон, да пиете прясно изцеден сок от портокал, грейпфрут, мандарина.

Има дори метод за извличане на алкохола от тялото, предложен през 30-те години на миналия век от полски професор и психиатър, който се състои в насищане на тялото на опиянения човек с витамин С. Препоръчва се да се изяде 1 лимон на първия ден, два на втория и така да стигнете до 10 лимона, т.е. в следващите 9 дни яжте 1 лимон по-малко дневно. След това лечение повечето хора казват, че по-леко карат махмурлука.

Сутрешният контрастен душ е много ободряващ. Леката, богата на витамини храна подобрява благосъстоянието. Най-доброто ястие е боршът, а чистият бульон от пилешко месо с много лимон е на второ място. Храната не трябва да бъде мазна и тежка; не яжте месни ястия и храни, които се храносмилат зле. По-специално гъбите и фурмите, тъй като те са трудни за панкреаса и са особено забранени за хора, които са имали панкреатит. Не е препоръчително да ядете сладко на следващия ден.

КАК ДА СЕ СПРАВИМ С ЖЕЛАНИЕТО ЗА ПИЕНЕ

Как можем да помогнем на човек да се отърве от алкохолната зависимост?

Има различни начини и методи на лечение. Основното: поръчайте и започнете редовно да използвате капките АЛКОФИТАЛ. Билковите капки предизвикват отвращение към алкохола. Това води до намаляне на дозите, които зависимите към алкохола хора изпиват обичайно и постепенно, трайно отказване приема на алкохолни напитки.

За да спре да пие, човек наистина трябва да иска това, необходим е горещ емоционален мотив. Такъв мотив може да бъде вярата в Бог, например. Ако човек отвори душата си към нещо, в което вярва, ако той осъзнае, че алкохолът е вреден, тогава по-лесно ще се справи с желанието да пие алкохол отново и отново.

Мощна мотивация е любовта на съпруга, ако жената прекалява с алкохола, или на съпругата, ако мъжът е алкохолик. Отговорността към децата и работата също са добър стимул за отказване на алкохола. В крайна сметка, алкохолът води до деградация и загуба на социално положение, доходи и емоционални отношения с близки.

Поръчайте капките алкофитал ТУК! Те ще ви помогнат ефективно да откажете алкохола и да не страдате от негативните ефекти на спиртните напиткиПреди обществото не беше толкова толерантно към хората, които злоупотребяваха с алкохола, към пияниците и алкохолиците. Те бяха заклеймявани за това си държание в трудовите колективи. Хората просто казваха на прегрешилия колега - или спираш да пиеш, или си вън от колектива, оставаш без работа. А това означаваше загуба на всичко: позиция в обществото, работа, любов. Затова мнозина предефинираха отношението си към алкохола и спираха да пият. Сега не е така, сега никой не се интересува от драмата на човека до него... В много случаи зависимите от алкохола хора са отритнати и от собствените си семейства.

За да помогнете на човека зависим от алкохола, трябва да познавате неговата душа, неговите силни и слаби страни, какво е ценно за него, какво го движи. Алкохоликът е болен човек. Наред с приема на капките АЛКОФИТАЛ, трябва да му се помогне и да намери мотивация, която ще му даде сили да не пие алкохол. В противен случай неадаптиран, не достатъчно мотивиран човек, веднъж попаднал в старата компания, отново ще започне да пие.

С помощта на психолог трябва да се анализира ситуацията, може би човекът трябва да промени мястото на работа, където пие с колегите си, или да потърси хоби, което ще замени удоволствието от алкохола. Освен това, в къщата изобщо не трябва да има алкохол. В такъв случай трябва да започнете да давате капките АЛКОФИТАЛ без неговото знание. Тайното лечение на алкохолизма с капките АЛКОФИТАЛ дава отлични резултати.

Има неписано правило: ако след лечение човек спре да пие, тогава неговата заслуга е само 30%, останалите (седемдесет) - на семейството и приятелите. Такива хора трябва да бъдат заобиколени от внимание и подкрепа, да усетят дълбоко чувство на любов, за което зависимият е готов да се жертва и да се откаже да пие.


Поръчайте

___________________300dpi.jpeg
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки, за подпомагане на организма в борбата с алкохолната зависимост! 

top.jpegКупете 2 опаковки Алкофитал сега
на
промоционална цена от 128 лв.
получавате 1 опаковка капки Хепавитал
БЕЗПЛАТНО

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ