0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Билковите капки Хепавитал ми спестиха операция на жлъчката


Билковите капки Хепавитал ми спестиха операция на жлъчката

Сигурно щях да стигна до операция на жлъчката, ако не бях попаднала случайно на информация за капките Хепавитал

И понеже мен ме е страх от всякакви операции, не само от операция на жлъчката, съм щастлива че си я спестих.

Искам още в началото да кажа, че съм страшно доволна от капките Хепавитал. Помогнаха ми в момент, в който се бях отчаяла. И не вярвах, че ще постигна това, което постигнах - да се отърва от дългогодишни оплаквания, заради които се наложи да правя операция на жлъчката. Много се радвам, че в България вече може да се поръчат и бързо да се доставят качествени продукти, с които човек да си подобри здравето.

Капките Хепавитал може да помогнат при проблеми с жлъчката, камъни в жлъчния мехур, омазнен черен дроб и други. ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА и подобрете здравето си

Не знам дали да разказвам как се стигна до операция на жлъчката. При всеки е отделно и проблемите са различни при различните хора. Но, все пак е важно да кажа.

Онова, с което може би всеки ще се съгласи е, че всичко е свързано с храненето.

Аз си влоших здравето на стомаха и изобщо на храносмилателната система като преяждах редовно, особено вечер. За мен нямаше нищо по-хубаво, да се прибера вечер, да си сложа ядене на таблата и да ям до пръсване, в преносен и в буквалния смисъл.

Така, с течение на времето, започнах да чувствам болки, които в началото мислех за стомашни. Особеното беше, че болката се местеше. Ту горе, ту долу ниско в кръста - все едно бъбреци болят. И затова отидох на лекар. Казаха след ехографията, че имам камък в жлъчката. Не бил голям, не бил и малък, но на лошо място бил застанал и затова трябвало операция на жлъчката.

Много четох по темата, особено как да се разтвори този камък в жлъчката

Лекарите казаха - пробвай, нищо не пречи, но не чакай много. И аз започнах. Както бях чела само за капките Хепавитал, така и си ги поръчах. Започнах да спазвам и лека диета. Не е нещо особено, но просто престанах да ям вечер и махнах всичко пържено и тлъсто.

Онзи ден бях на преглед пак и викам на докторката дали все още трябва да се прави операция на жлъчката. Тя вика, че са ми добри изследванията и че се е намалил малко камъка и се е преместил. Пак сме с наблюдение, но засега съм добре и съм сигурна, че ще ми се размине този мой голям страх да се оперирам.

Милена Трифонова на 49 години от Монтана


Поръчайте

___________________250x305.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за поддържане нормалното състояние на черния дроб и жлъчката, и усвояване на мазнините.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ