0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Работата, която не носи радост е причина за саморазрушение

Хората, които не разбират, че трябва да сменят работата си страдат. Страдат, понеже са нещастни в делниците си и понеже осъзнават, че не им стига смелост за промянаЗаради неудовлетвореност от работата те стават равнодушни в отношенията си с най-близките. Или пък супер раздразнителни - изкарват си на тях негативните емоции. В крайна сметка причиняват болка на себе си, семейството и приятелите си.
Преди да настъпят тези рецидиви, помислете от колко време не ви се тръгва сутрин на работа. Ако е отскоро, може би сте уморени и това ще отмине, след като си починете две седмици през лятната отпуска.
Щом е отдавна, дайте си сметка кога започна. Може би атмосферата в екипа се нажежи заради трудни задачи, заради нервен началник, заради нов колега, с когото не се разбирате. Може би фирмата има проблеми, които създават несигурност, а ръководството не дава сигнали, че знае как да ги реши.
Естествено е всичко това да ви влияе, но вероятно е само повод. Истинската причина да го драматизирате е, че се чувствате изчерпани. Затова всяко предизвикателство и обичайното ви обкръжение от колеги изпиват енергията ви. Не очаквате нищо добро да ви случи тук, понеже сте дали всичко от себе си, а не сте получили възможности за развитие. Не става дума само за израстване в кариерата или по-високи доходи.
Професионалното усъвършенстване също е важно. Ако сте затънали в рутина, ако вече ви е скучно да изпълнявате по един и същ начин едни и същи задължения, как да не се почувствате изчерпани.
Единственият ви изход е да потърсите нов източник на положителна енергия и удовлетворение, за да не се саморазрушите.

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.
Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза - 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Поръчайте

Стресовитал-250x305_3.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки Стресовитал - за нормално функциониране на нервната система. Благоприятен ефект при стрес и психически натоварвания!

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ