0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Ако искате да проведете интелигентен разговор, избягвайте контакт с очите, съветват експертите

Много хора се опитват да гледат събеседника си в очите по време на разговорОчите, казват, са огледало на душата. Японските изследователи от Университета в Киото са открили причината. Дейли мейл пише, че избягването на контакт с очите не е поради съмнение или страх. Просто мозъкът не може да открие правилните думи, необходими за разговора и трудно се фокусира върху лицето на събеседника в същото време.
Или иначе казано - не можем да гледаме някого в очите и да говорим с него по едно и също време.
С други думи, контактът с очите изисква същите умствени разходи, както при изпълнението на сложни задачи. Затова понякога е необходимо да се отмести поглед встрани, освобождавайки малко ресурси. Нищо, че така би могло да изглежда, че обработката на вербалната информация не е запушена.
Това бе потвърдено от експерименти с 26 доброволци. Хората са били принудени да гледат към екран, където се появява лицето на друг човек. В този случай е било необходимо да се изпълни задача, свързана с обработване на вербалната информация. Трябвало да се използва глагола "нарязан с нож". Съществителните, които трябвало да се използват, се различавали по сложност.
В същото време човекът от екрана понякога гледал настрани, а често и директно в доброволеца. В резултат на това, ако на доброволците са били дадени определени съществителни, те губили повече време в избора на глаголи, когато се поддържа контакт с очи с изображението на екрана. Но ако думите идват лесно, проблемът не възниква.

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.
Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза - 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com
www.stresovital.com

Поръчайте

Стресовитал-250x305_3.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки Стресовитал - за нормално функциониране на нервната система. Благоприятен ефект при стрес и психически натоварвания!

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ