0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Психотип и кръвна група

Как се е появила всяка една кръвна група? Причината е игнорирането на пространствените и гениите основи - миграцията и асимилациятаТова води до отслабване на енерго-имунитета. Много европейски народи, които имат I кръвна група, не могат да противостоят на чумните епидемии и измират, а геномът на масата е унищожен.
Тогава на смяна идват хората с II кръвна група (А), които днес са болшинство на континента. Те запазват стожера на I кръвна група - енергията на любовта, но космическото пространство променя генома им в съответствие с новите условия.

Хората с II кръвна група са по-слабо приспособени към измененията в пространството, тъй като предците на техния род се появяват във времената на зараждането на земеделието - преди 20 - 25 хиляди години


В генома им също е натрупан огромен опит в поведението по време на глобални космически промени. Те се занимават с отглеждане на растения и одомашняване на животни, със селско стопанство или търговия, тъй като пространството, времето и геномът им диктуват тези правила. В променените пространствени условия те са принудени да живеят в общини. Затова повечето притежатели на II кръвна група са социализирани и се раждат в градовете. За тях са характерни действията по организация на пространството. Те се стремят всичко да подредят в съответствие с променящия се свят. Геномът им е ориентиран на резултата. Затова хората с кръвна група А се стремят по-бързо да встъпят в брак и да родят деца, за да видят резултата от укрепването на своя геном в пространството на любовта-Вселената.
Кръвна група III (В) се появява преди около 10-15 хиляди години. Тези хора реагират на пространствените изменения в забавен режим. Ако се окажат в условията на вселенски преход, започват да се оплакват -„колко е трудно времето“, „колко е несправедлив светът“ и т.н.

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.
Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза - 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Поръчайте

Стресовитал-250x305_3.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки Стресовитал - за нормално функциониране на нервната система. Благоприятен ефект при стрес и психически натоварвания!

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ