0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176
Какво е Алкофитал МАКС

Какво е Алкофитал МАКС

Алкофитал МАКС е билков продукт, под формата на капки, създаден за да подпомогне организма в борбата със системната злоупотреба с алкохол.

Какво съдържат капките Алкофитал МАКС

alkofital_max_1100_new.pngВ състава на капките Алкофитал МАКС са включени билките зелен овес и шизандра. Тяхната комбинация подпомага организма да се справи с вредния порок.

При редовна употреба билковите капки Алкофитал МАКС могат да ви помогнат да се справите със зависимостта от алкохола. Те действат като естествена рехабилитация в подкрепа на хората, които имат проблемен алкохолизъм.

Без вредни добавки и странични ефекти, капките Алкофитал Макс ще подпомогнат организма да преодолее жаждата към алкохола

Не забравяйте, че капките Алкофитал МАКС могат да се разтворят в чаша вода, като така ще можете да помогнете на ваш близък , който не иска или не може сам да се пребори!

Как действа Алкофитал МАКС

Алкофитал МАКС подпомагат естествените функционални детоксикиращи механизми, особено след употребата на алкохол. Хранителната добавка въздейства положително на имунната система и подпомага дейността на черния дроб.

При редовна употреба на капките Алкофитал Макс може да се постигне модифициращ ефект върху функционалното състояние на мозъчните структури, участващи във формирането на алкохолната зависимост: хипоталамус и хипокампус. Така се постига нормализиращ ефект върху рецепторите, които са чувствителни към хормоните на щастието и радостта - допамин и серотонин. По този начин употребата на спиртни напитки вече не носи удоволствие. 

При употреба на алкохол, заедно с капките Алкофитал е възможно гадене!                                                     

ПОРЪЧАЙ СЕГА

Капките Алкофитал Макс могат да бъдат ценен помощник на организма в борбата с алкохола и да се използват като допълнително средство за защита. Те са първата крачка, която пристрастеният към алкохола човек може да направи самостоятелно, или с помощта на своите близки. При липса на мотивация, редовната употреба на билковия продукт Алкофитал Макс е възможно да предизвика терапевтичен ефект, заради който да настъпи трайно отказване на алкохола.

На кого могат да помогнат капките Алкофитал Макс?

Алкофитал МАКС  могат да се употребяват от всеки, който е решил да се пребори с алкохола - самостоятелно или с помощта на психотерапия и други методи, предписани от лекар.AlkoMaxGuard.jpeg
Комбинацията от билките зелен овес и шизандра ще помогне на вашия организъм да преодолее функционалното влечение към алкохола!

Алкофитал Макс може да се употребява от всеки, който няма доказана алергия към някоя от съставките. Капките могат да се взимат от хора, които имат сърдечно-съдови проблеми, ниско или високо кръвно, хипертония, захарен диабет.
Хранителната добавка Алкофитал МАКС не предизвиква привикване и няма да повлияят на работа с машини.

Билковите капки Алкофитал МАКС може да се приемат като част от терапевтичното овладяване жаждата към алкохола, но тяхната употреба е препоръчителна и превантивно - тогава, когато не са налице много и сериозни проблеми.

Препоръчва се приема на Алкофитал Макс, когато се появят следните симптоми и състояния:

  • Чести мисли, че трябва да се спре употребата на алкохол.
  • Синдром на махмурлук.
  • Чувство за вина, свързано с употребата на алкохол
  • Постоянно търсене на повод за употреба на алкохолни напитки
  • Увеличаване количеството на алкохолните напитки
  • Психо-емоционална нестабилност, необоснована тревожност и безпокойство, депресивни състояния.
  • Влошаване на физическото благосъстояние.
  • Промяна на социалния кръг.
  • Загуба на интерес към предишни занимания, които са били усещани като приятни.
  • Появата на проблеми в работата и личния живот, свързани със злоупотребата с алкохол.

Постигнатите резултати след приема на билковите капки Алкофитал Макс са строго индивидуални и зависят от свойствата на тялото и състоянието на човека 

ПОРЪЧАЙ АЛКОФИТАЛ МАКС СЕГА

 

Капките Алкофитал не са лекарствено средство и са регистрирани в Агенция по храните като хранителна добавка.

 

КОМЕНТАРИ