0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Борбата с алкохолизма не е трудна с капките Алкофитал


Борбата с алкохолизма не е трудна с капките Алкофитал

Пише ви човек, който поне 10 пъти е опитвал да откаже алкохола

Казвам се Стоян Живков и съм на 51 години от София. Много години неуспешно се опитвах да откажа алкохола. Провал съм всякакви начини, правил съм какво ли не, но въздържанието ми продължаваше не повече от 3-4 месеца. В момента съм чист, както е прието да се казва в нашите среди от точно 38 месеца.

Някой ще попита защо казвам месеците, а не например 3 години. При отказването на алкохола не всеки дени, ами всеки час е важен. Брои се цялото време, през което човек не е отдаден на навика да пие. Може би другите хора си казват годините, през които не са пили алкохол. Аз казвам месеците, а може да има и такива, които да споменат дни или седмици... Мен лично това ме мотивира. Успях да се откажа от алкохола именно защото я карах стъпка по стъпка, ден след ден. И всяка една малка победа беше нещо голямо за мен.

Разбира се, нищо от това нямаше да е възможно без капките Алкофитал

Ако по-рано бях научил за тях може би месеците щяха да са 68, 78 или пък 88 - кой знае...

Капките Алкофитал подкрепят ефективно в борбата срещу алкохолната зависимост всеки, който е решил да се откаже от лошия навик. ПОРЪЧАЙ СЕГА!

Но, да не се фокусираме върху онова, което евентуално е щяло да се случи, а да кажа няколко думи за опита ми и ползването на капките Алкофитал.

Понеже моето пиянство беше дългогодишно и стабилно, ползвах капките Алкофитал около 3 или 4 месеца. Не съм ги взимал без почивка през това време. Имаше седмици, в които не съм ги употребявал. Може би по-стабилно ги взимах в началото, след това разредих приема и разчитах предимно на дисциплина и воля. След тези 3-4 месеца дойде време, в което пак ги взимах за малко. Общо вето употребата на капките Алкофитал се случваше в трудни за мен моменти, когато съм усещал, че може пак да се поддам на навика. Сега, от година насам, не съм ги употребявал.

Трябва да се има предвид, че всичко е индивидуално. Вие ще си прецените кое как да стане. Важното е да почнете. От значение е това да сте наясно защо искате да спрете да пиете, както и да не се отказвате, въпреки трудностите.

Желая ви здраве, успех и спокойствие по време на трудното пътуване към окончателното отказване на алкохола.

Стоян Живков от София


Поръчайте

pora4ay_baners1.webp
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юни 2021