0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Има един начин за отказване на алкохола


Има един начин за отказване на алкохола

Много хора споделят своя опит за отказване на алкохола

Някои от тях успяват, други - не. Аз съм от тези, които се справиха. Още в началото искам да кажа, че не беше лесно, не се случи и за една седмица, както повечето предполагат. Понеже всички търсят помощ по време на отказването, аз я намерих като започнах да взимам капките Алкофитал.

Да се ограничи колко да пие човек никога не е въпрос само на едно нещо. Винаги е нужно още нещо. Преди всичко, аз се справих първо като започнах да нагласям нещата в собствената си глава.

Капките АЛКОФИТАЛ предизвикват непоносимост към алкохола, като въздействат върху центъра за зависимости в мозъка

Нужно е наистина да се "узрее" за това решение, да се мисли много да се настройва вътрешно. Капките Алкофитал само надградиха успеха на моето отказване. Знам, че три години не са кой знае какво, но когато започнах да ги употребявам не бях сигурен, че и три седмици ще издържа.

Моите проблеми с алкохола бяха доста сериозни. Аз не пиех всеки ден, аз пиех веднъж или два пъти на 10-на, но сериозно. Толкова сериозно, че това ми държеше влага през останалото време. Това огромно количество алкохол, което изпивах за сравнително кратко време повлия неблагоприятно не само на онова, което се случваше с мен и около мен, но и на здравето ми. Най-вече на него, и точно заради него се взех в ръце и реших, че е време да откажа алкохола.

Капките Алкофитал ги взимах около 2 или 3 месеца, с прекъсване

Прекъсвал съм, за да мога да започна самостоятелно да управлявам моята зависимост. Специално в моя случай капките Алкофитал бяха помощно средство. Иначе научих за тях от мой познат, който само и единствено на тяхното действие успя да спре да пие. Главен виновник за тези успехи е способността на капките Алкофитал да предизвикват отвращение към алкохола. Колкото по-дълго време се взимат, толкова по-малко и по-рядко се пие алкохол.

Съветът ми към всеки, които ще прочете моето писмо, е само един. Не се отказвайте. Не позволявайте на провалите да ви отказват от пътя, който сте поели. Неуспехи така или иначе ще има - малки, големи, според ситуацията и човека. Нищо не се случва от раз. Нужни са усилия, увереност и вяра в собствените ви възможности. И най-вече - не отказвайте външна помощ. Дали тя ще е под формата на капки Алкофитал, както в моя случай, или на протегната приятелска ръка и 1ужд опит - няма значение. В борбата срещу алкохолната зависимост са позволени всякакви средства.

Михаил Колев от София


Поръчайте

pora4ay_baners1.webp
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Май 2021