0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Не стига само разкаяние, трябва и деяние!


Не стига само разкаяние, трябва и деяние!

Като човек, който е имал проблеми с алкохола, искам да кажа че едното разкаяние не стига.

Не може в продължение на години да се съсипват поне няколко живота, и накрая да се каже: извинявай, разкайвам се за всичко, което съм сторил. Не може, не е и редно! Истината е, че думите трябва да бъдат подкрепени с действия.

Като човек, който хиляди пъти съжалява за стореното от мен, искам да посъветвам нещо онези, които все още не са взели най-важното решение в своя живот, а именно - да откажат алкохола.

Не бива да си мислите, че думите са достатъчни. Като сте казали, че се отказвате от алкохола - откажете се. Направете го, украсете с дела вашите думи. Като се каже "съжалявам" или пък "извинявай" трябва и да се направи нещо, за да се подкрепят думите с действие.

Значи, ако погледна назад в моя живот, сигурно по цял ден трябва да повтарям съжалявам, извинявам се и все неща от тоя род. Колко мъка, колко излагация, колко несвършена работа има в моя живот, само аз си зная. А колко съм причинил на близките си - това няма измерение.

Капките Алкофитал ще ви помогнат да изпълните всяко обещание, което сте дали за отказване на алкохола

Спрях да пия не само защото обещах на жена ми. Спрях да пия, защото усетих, че живота ми си отива, изпарява се. И накрая остава само един гаден махмурлук. За какво живея, ако не мога да помня важни за мен неща? Аз, например, не си спомням нищо от детството на моето дете, нищо съществено. И всичко ми е като размазано, като някакъв сън, все едно не ми се е случило на мен това. За това ли живея? А утре като порасне детето ми, какво ще му кажа? То ще се срамува от мен!

Много съклетно ми беше, но успях някак да се справя не само с даденото обещание, но и с изпълнението му. В това отношение капките Алкофитал ми оказаха безценна помощ. И ето, днес точно днес на 13 май 2019-та година аз правя точно три години откакто си спазвам обещанието. И всеки ден аз го започвам така, все едно ми е първи ден от отказването. Изобщо не мисля за това колко е минало, нито колко предстои. Аз просто отбелязвам. Редно е да се знае, че човек е постигнал някакъв напредък, че е направил нещо хубаво. И това хубаво е хубаво не само за него, но и за цялото му семейство, за хората с които работи и за неговите приятели и други близки.

Йордан Ненков от София на 46 години


Поръчайте

___________________300dpi.jpeg
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки, за подпомагане на организма в борбата с алкохолната зависимост! 

top.jpegКупете 2 опаковки Алкофитал сега
на
промоционална цена от 128 лв.
получавате 1 опаковка капки Хепавитал
БЕЗПЛАТНО

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ