0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

С Алкофитал спрях денонощните запои


С Алкофитал спрях денонощните запои

Преди време имах сериозен проблем с алкохола и се отдавах на денонощни запои през уикенда, и не само

Не ми се е случвало да ходя пиян на работа, но сега мога да призная, че е имало дни, в които съм бил леко пийнал. Проблемите с алкохола при мен са от времето, когато бях в гимназията. Ескалираха като студент в София. След това се ожених и малко започнах да се контролирам. Но, през последните години този контрол започна да ми се губи.

За да спрете навреме алкохолната зависимост, ползвайте капките Алкофитал! ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА!

И се стигна до едно такова положение, където започнах да пия и вечерите през седмицата, не само през уикенда или когато съм в отпуска. Стана страшно. И можеше да е още по-страшно ако не бях започнал да взимам капките Алкофитал.

Тези капки жена ми ги научила от една приятелка. Тя пък ги давала тайно на нейния свекър. При мен до тайно даване не се стигна, защото аз така или иначе исках да си взимам. Исках да се оправя, да се стабилизирам, защото ей го - на 40 години ще стана скоро, детето порасна, взе да разбира. Какъв пример ще давам? А и си дадох сметка, че жена ми ще има пълното право да ме напусне, ако тръгна надолу по наклонената плоскост на алкохолизма.

Капките Алкофитал ми помогнаха много

Всъщност, без тях не знам дали щях да мога да се справя. Започнах да ги взимам малко след като почна пандемията. И без това бях хоум офис, после затворих и заведенията. Това също помогна, донякъде. Но, каквито и ограничения да налагат другите, ако човек сам не се ограничи, нищо не може да му помогне.

При отказването на алкохола важно е и нещо друго. Важна е подкрепата на хората до мен. Жена ми мина с мен през всички етапи. И нито веднъж не викна, не се скара, не ме обиди. Това също много ми помогна.

В общи линии човек сам трябва да си вземе решението за отказването на алкохола. Така сам разбира необходимостта да го направи.

Кирил Хрискосков от София на 39 години


Поръчайте

___________________300dpi.jpeg
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки, за подпомагане на организма в борбата с алкохолната зависимост! 

top.jpegКупете 2 опаковки Алкофитал сега
на
промоционална цена от 128 лв.
получавате 1 опаковка капки Хепавитал
БЕЗПЛАТНО

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ