0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Любов без алкохол


Любов без алкохол

Холивуд затвърди в съзнанието ни мнението, че романтичната среда, благоприятна за интимност, са приглушените светлини, тихата музика и алкохолът

Но необходимо ли е да се пие алкохол ако човек иска да осъществи полов контакт?

Първо, ако сексът е със сериозни намерения, когато хората предполагат възможността за зачеване на дете, тогава алкохолът трябва да бъде изключен по принцип. И не само в конкретната вечер, а и по-нататък.

Яйцеклетките и сперматозоидите са носители на най-важната генетична информация. Ако родителите злоупотребяват с алкохол, това определено ще се отрази на ДНК веригата.

Алкотокс премахва желанието за употреба на алкохол. Редовната употреба на Алкотокс помага на зависимите към алкохола да се откажат от вредния навик

Сперматозоидите в мъжкото тяло се обновяват на всеки 3 месеца. Следователно целият алкохол, консумиран през този период, намалява качеството на сперматозоидите: увеличава броя на патогените и намалява подвижността на здравите сперматозоиди. Това означава, че яйцеклетката може да бъде оплодена с очевидно дефектен материал. Това води до аномалии в развитието на плода, чиято последица може да бъде спонтанен аборт или раждане на болно дете.

Яйцеклетката започва да узрява 2-3 седмици преди зачеването

Въпреки това, стратегическият запас от потенциални зиготи на жената се съхранява в нейните яйчници от самото й раждане. Тоест целият начин на живот на бъдещата майка му влияе. Алкохолът може или да направи не най-добрите промени в структурата на яйцеклетката, или напълно да го унищожи. Ето защо жените, които злоупотребяват с алкохол, са изложени на по-голям риск от безплодие.

Само движението до абсолютна нула прави възможно раждането на здраво дете. Но дори и да не се очаква зачеване, алкохолът е лош вариант „за отпускане".

Мъжете, които редовно пият алкохол, са много по-склонни да страдат от еректилна дисфункция и намалено либидо. Просто казано, алкохолът е сигурен път към придобиване на дълговременна импотентност.


Поръчайте


Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268АЛКОТОКС-250x305_4.png
С 50% ОТСТЪПКА

Нова надежда в борбата с алкохола. 

Купете 2 опаковки Алкотокс сега      
Стара цена 248лв   
купете днес с 50% отстъпка
 
124лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкотокс и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ