0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Смисълът на отслабването не е само красивото тяло


Смисълът на отслабването не е само красивото тяло

Отслабването не бива да се случва само за да имате красиво тяло, както и за да си купувате дрехи по-лесно или заради някакви такива, предимно естетични причини.

Бих искала накратко да ви кажа какво беше за мен отслабването и как точно се случи.

За мен отслабването, преди всичко, беше усещане за това, че мога да разчитам на себе си. Преди, по времето, когато тежах 117 килограма единственото, което чувствах беше страх, ужас, срам, тъга... И тежест - невероятна, гигантическа тежест! Не само заради килограмите. Не!

Тежестта беше най-вече в душата ми, която със сигурност тежеше поне 300 килограма.

Когато отслабнах аз разбрах, че мога да се справя с всичко. Ако преди си мислех колко кофти ще е да умра и никой да не ме намери, и да се разложа, и да стане едно мазало, защото живеех сама, то сега си мисля само за това къде да отидем с любимия човек. Не се давам, не се предавам, не спирам да вярвам, че мога да отслабна с още 30 килограма. Така най-накрая ще стана на килограмите, които бях преди да се разболея.

Отслабвайте здравословно с капките Хепавитал, които освен нова, по-слаба фигура, ще подобрят и здравето на черния дроб и жлъчката

Аз имах заболяване на черния дроб, което изискваше от мен да спазвам диета, да взимам добавки, че и в болница полежах. Някои ще кажат, че омазняването на черния дроб е банално заболяване, но не е точно така. Аз познавам хора, които са 60 кила с мокри дрехи, но въпреки това са имали стеатоза, както е другото име на омазняването на черния дроб. Познавам и такива, които са били по-тежки от мен, но не са имали мазен черен дроб. Трябва да се освободим от клишетата, според които ако си слаб си болен, ако си дебел си здрав... Имаше едни такива схващания по времето, когато бях тийнейджърка. Даже тогава ми викаха, че съм наркоманка, понеже бях слаба.

Както и да е. Важното е, че вече успях да отслабна, да се отърва от килограмите и да се почувствам по-добре. Омазняването на черния дроб все още го имам, макар и не в такава степен, както беше.

Доверих се на капките Хепавитал за средство, което ще ми помогне да се справя хем със стеатозата, хем с онова, което са увредили и лекарствата, които пиех. Защото, химията си е химия. Колкото помага, толкова и вреди.

Сега ги взимам, все още, спазвам си диетата и гледам уверено напред във времето, когато нито ще бъда дебела, нито ще бъда болна.

Х.В. от Бургас


Поръчайте

___________________250x305.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за поддържане нормалното състояние на черния дроб и жлъчката, и усвояване на мазнините.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ