0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

5 съвета за здравословно отслабване

Здравословното отслабване помага на черния дроб да работи по-добре


dieta-savet 5 съвета за здравословно отслабване

Диетоложката Йоана Маринова даде съвети за отслабване от страниците на "Рецепти за здраве". тук са само 5 от тях, които ще се отразят добре на черния дроб.
ЗАМЕНЯМЕ МЕСОТО С БОБОВИ ХРАНИ
Може вместо кюфтета от кайма да направим варианти от соя, нахут или боб. Полезно е да не консумираме често месо. Доказано е, че вегетарианците и веганите са по-слаби от хранещите се с месо. Освен това бобовите храни засищат бързо, защото съдържат повече фибри и растителни влакна, отколкото месото, а и са по-ниско калорийни.
МАЛКА ЧИНИЯ ПРЕД ГОЛЯМА
В голямата чиния слагаме големи количества храна и гледаме да приключим съдържанието, затова малката чиния е по-добър вариант за сервиране. Освен това е добре да изядем 80% от съдържанието й. Този принцип следват жителите на Окинава, Япония, където живеят най-възрастните хора на планетата.
НАМАЛЯВАМЕ АЛКОХОЛА
Ако въглехидратите и протеините доставят на тялото 4 калории на грам, то алкохолът внася 7 калории на грам. А консумирайки алкохол, ни се приисква да похапнем фъстъци, чипс, някакво мезе. Що се отнася до безалкохолните напитки, 1 ч.ч. от тях може да съдържат 10 лъжици захар. Така че няма смисъл да правим диета, ако пием безалкохолни неконтролируемо. И те може да се заменят с чаша вода с парче лимон или газирана вода с лимон.
ЗЕЛЕНИЯТ ЧАЙ ДЕТОКСИКИРА И ПОМАГА ДА ОТСЛАБНЕМ
Той временно засилва горенето на калории
и помага да отслабнем по-лесно. Съдържа антиоксиданти, които спомагат за предотвратяване остаряването на клетките. Освен това зеленият чай може да изхвърли токсините от организма.
СПИМ ПОВЕЧЕ
В изследване на Мичиганския университет един час повече сън през нощта може да доведе до сваляне на 7 кг за година. Когато спим с час повече, намаляваме калорийния прием с около 6% на ден. Когато сме недоспали, често консумираме храна с висока калорийна стойност, а това е грешно.

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Поръчайте

___________________250x305.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за поддържане нормалното състояние на черния дроб и жлъчката, и усвояване на мазнините.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ