0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Мощни природни средства срещу заболял черен дроб и жлъчка

Природните лечебни средства винаги са били за предпочитане при лечение на хронични заболявания през агресивните синтетични медикаменти и процедури, които в даден момент могат да станат причина за усложнения на заболяването и увреждането на болния орган, а не за неговото излекуване.
4 (2)Затова не е чудно, че природолечението и билкарството се развиват до отделна, алтернативна медицина, която печели вече стотици хиляди последователи и в нашата позакостеняла страна. Всички знаем, че българинът не е от най-доверчивите. Но положителните резултати могат да го убедят. А фактът, че в България почти всяка трева е и билка, печели още повече последователи на нежната медицина. И в резултат на тази нежна медицина, специалисти билкари създадоха едно уникално лечебно средство, което възвръща доброто състояние на черния дроб, на жлъчката, помага при редица състояния и заболявания, връща усмивките по лицата на хората. Става въпрос за капките "Хепавитал" и техният уникален състав, в който няма нищо повече от билки. А уникалното съчетание на тези билки спомага за лечението и правилното функциониране на важният орган от нашата филтрираща система. Нека разгледаме действието на някои от билките, които ще намерим в природното лекарство.
Две от билките, които са с ясно изразено мощно действие за организма са джинджифилът и розмаринът. Джинджифилът и розмаринът са изключително ценни за добрата работа и възстановяването на черния дроб, защото те успяват по един уникален и бърз начин да неутрализират вредните последствия от прекомерната употреба на алкохол. Като цяло двете билки помагат на организма и на черния дроб, да изхвърли токсините и отровите от тялото, което ги прави и ефективни при такива състояния като преяждане. То също вреди изключително много на организма. Шлаки, вредни вещества и натрупвания ще бъдат буквално изметени, благодарение на тази уникална комбинация от билки и лечебни масла.
Друга билка, която също притежава детоксикиращи свойства и е основна съставна част на капките "Хепавитал" е червеният кантарион. Той идеално прочиства организма и заедно с останалите спомага за бързо възстановяване след употреба на алкохол, премахва махмурлука. Един вид червеният кантарион изхвърля алкохола от организма, като така и коригира последиците от неговият престой в кръвта на човек. Билката притежава и оказва благоприятен ефект при лечението на жлъчна недостатъчност, проблеми с далака и черния дроб. А нейното съчетание и с останалите природни магьосници прави "Хепавитал" така добър избор за едно добро начало, за нов старт и един вид рестартиране на здравето и живота ни. 

Поръчайте

___________________250x305.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за поддържане нормалното състояние на черния дроб и жлъчката, и усвояване на мазнините.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ