0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Неправилното хранене е истинската причина за умората и болестите на черния дроб

Причина за дискомфорта и умората често е и неправилното хранене


proletna umora Често наблягаме на по-тежките и храни, месото често присъства в менюто ни, злоупотребяваме с колбаси, консервирани и мариновани храни, по-рядко приемаме витамини. Заседналият начин на живот също нанася сериозна вреда. Освен това през този сезон се обострят хроничните заболявания, особено сърдечносъдовите и стомашно-чревните. Причината е, че се нарушават биоритмите в различните органи и системи, като нараства амплитудата между тях. В периода април-юни се извършва преход от минимално ниво на обща активност (биологична зима) към максимално ниво (биологично лято). Не бива да забравяме също, че през пролетта се пренастройва и хормоналният ритъм. Протичат промени и във функционирането на стомашно-чревния тракт. Резултатът от цялата съвкупност от фактори е понижен тонус и нарушена дейност на вътрешните органи. Това състояние не е болестно, но може да бъде наречено предболестно. Затова не пренебрегвайте пролетната умора, особено ако симптомите продължават повече от една-две седмици и се засилват с течение на времето.
Ако сте усетили симптомите на пролетната умора, не натоварвайте и без това стресирания си организъм със стимулатори от типа на кафе и енергийни напитки, тъй като те още повече изтощават нервната система. Откажете се от солените, маринованите и прекалено лютите храни. Лекарите са на мнение, че най-доброто средство в този случай е да балансирате менюто си. Според някои последни данни причината за неразположението се крие в биохимични реакции, които протичат в главния мозък и в други органи. Тези процеси може да се неутрализират чрез полезните вещества, съдържащ се в някои храни. За да се избавите от пролетната умора, за известно време забравете за диетите. Хранете се разнообразно и балансирано. По този начин не само няма да натрупате наднормени килограми, но може и да свалите няколко.

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Поръчайте

___________________250x305.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за поддържане нормалното състояние на черния дроб и жлъчката, и усвояване на мазнините.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ