0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Омекотена версия за пречистване на черния дроб

Има редица натурални метода, с помощта на които можем да пречистим, както цялото си тяло, така и определени органи. Като черният дроб например. Най-популярен метод си остава този със зехтина и лимоновия сок, но той е прекалено екстремен и не е за всеки.
detoxЕто защо ви предлагаме друг метод, който е значително по-омекотена версия на лимона и зехтина, но има също такова действие. Единственият му недостатък е, че се прави месец, даже и колкото повече толкова по-добре, но за сметка на това прочистването е сигурно и надеждно. Може да бъде изпълняван от всички хора, желаещи да пречистят цялото тяло, но не желаят да прибягват до тежки процедури, които може само да утежнят положението им вместо да помогнат. Условието при този метод е да се изпълняват няколко фактора, които се допълват взаимно:
1. Бягане около 30 мин. до 1 час на ден: това разбира се може да представлява сериозна пречка пред хората, които не са свикнали на такова натоварване. Затова започнете от десет минути на ден, след това 20 и така докато стигнете до 30 до 60 минути на ден. Бягането се препоръчва като изключително благотворно действие, свързано с отделянето на шлаките в организма, заради това, че при него се създават трусове на цялото тяло. При тези трусове отложените шлаки и задръствания в органите се откъртват от вътрешните стени на органите, кръвоносните съдове, дебелото черво и жлъчните пътища. Камъчетата в жлъчния мехур и черния дроб се удрят едно в друго и по този начин се натрошават до пясък и без проблем се извеждат от организма. Но това само при условие, че бягаме правилно, т.е. не на пръсти, а на цяло стъпало.
2. Приемане на прясно изцедени сокове всеки ден – може да си правите следните комбинации от сокове:
* цвекло + кисели ябълки + моркови (също пийте и поотделно, може и 2 от тях)
* моркови + цвекло + краставица
* моркови + спанак
* моркови + целина + кисели ябълки + магданоз
* моркови + зеле + кисели ябълки
Всички тези комбинирани сокове по един страхотен начин ще изчистят черния дроб и целия организъм, като промиват органите и така разтварят натрупалите се шлаки в тях. Добре е сокът да се приготвя в момента, в който ще се приема, а не преди това, защото по този начин се унищожават полезните му вещества и свойства.
3. Суровоядство – това е може би една от най-важните процедури, тъй като растителната храна е доказано, че действа благотворно като извежда токсините и шлаките, натрупали се от животинските храни. Затова наблегнете през този месец на такива продукти, като сурови плодове, сурови зеленчуци, ядки пак сурови, студено пресовани масла и никакви животински продукти.
4. Загряване на организма – с тази цел се правят и процедурите сауна - загряването е невероятно средство за отделяне на токсини, в това число и парна баня, топлата баня, топлите и контрастни душове, също така може и да се нагреете особено през зимата, с електрическа грейка в областта на черния дроб. Въпросните процедури изключително добре повлияват на черния дроб и жлъчката, понеже топлината играе роля на разширител на жлъчните пътища, прави жлъчката по течна и омекотява замърсяванията и камъните и те по-лесно преминават по пътя на тяхното изхвърляне. Също така парната баня влияе много добре на отделянето на токсини чрез кожата.

Поръчайте

___________________250x305.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за поддържане нормалното състояние на черния дроб и жлъчката, и усвояване на мазнините.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ