0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Капките Стресовитал помагат при социално безпокойство


Капките Стресовитал помагат при социално безпокойство

Винаги съм се притеснявала. За всичко, по всякакъв начин

Сега на 24 години мога да погледна детството си и да разпозная признаците на тревожност, които са се развивали още тогава.

Моите стресови начини се превърнаха в безпокойство преди около четири години. Нямах късмета да запазя близки приятели от ученическите си дни и след гимназията влязох в безразсъдна фаза, развивайки приятелства с хора, от които не бяха кой знае колко читави, както казваше баба ми.

Когато реших, че е време да напусна тази фаза и всички хора, участващи в нея, останах практически без приятели.

Вложих цялата си физическа енергия в работа на пълен работен ден (което означаваше да имам две работни места), докато завърших редовната си университетска степен. Това означаваше да работиш седем дни в седмицата и да изпълняваш университетски задачи след завършване на 12-часови смени.

Може да попитате защо се подложих на това, а аз имах желание да пътувам, както и невероятен партньор, без когото не бих могъл да видя света. Затова поех финансовата тежест да платя и той да дойде с мен на тези ваканции, тъй като не беше в състояние да плати за себе си.

Пътуването беше моето бягство

То ми дава нещо, което да очаквам с нетърпение, и нещо, което да ме прекара през дългите дни на нещастие в живота ми. Докато самолета излиташе, това означаваше, че мога да избягам от живота, който толкова мразех, за кратък период от време.

Капките СТРЕСОВИТАЛ са билково средство, което успешно помага при всички етапи на депресия, невроза и безсъние. Поръчай ТУК!

За да работя толкова много, се отказах от всеки аспект от социалния си живот и благополучие

Това означаваше, че имах много малка група хора, с които общувах, никой от които не беше жена на моята възраст. Хранех се ужасно и почти не се движех, което доведе до наддаване на тегло, тъй като просто бях твърде изтощена, за да готвя или да ходя на фитнес след работа. Всичко, което изкарвах от работата ми, беше предназначено за нашите пътувания, така че никога не бях в състояние да се отдавам на нищо в ежедневния си живот.

Този модел се запази в продължение на повече от две години, от които развих ужасяваща социална тревожност

Опитът ми за справяне със социалната тревожност е чувство на непреодолим страх при общуване с хора, с които не ми беше приятно. Не успявах да погледна хората в очите, когато им говорех, и се мъчех да поддържам разговор. Бях едновременно изключително тиха и срамежлива, а малко след това груба и нетактична.

През този период от живота ми самочувствието ми беше на ниски нива и се чувствах отвратена всеки път, когато се погледнех в огледалото. Стоях далеч от хората, доколкото можех. Постоянно имах глас в главата си, който казваше „Защо някой би искал да бъде приятел с теб? Ти си грозна и жалка. "

Нещата се обърнаха, когато приятелят ми ми каза, че се е срещнал със свой приятел от ученическите години. Неговата съпруга успяла да се справи с ужасна следродилна депресия, благодарение на някакви билкови капки. Така научихме за капките Стресовитал. Щом започнах да ги взимам, малко по малко започнах и да идвам на себе си. Стресовитал ми помогна да не си причиня депресия, а само безпокойство. Билковите капки ми спасиха емоционалното здраве, връзката с моя любим и не на последно място - закърпиха опустошеното ми самочувствие. Препоръчвам ги на всеки, който има нужда от спокойствие и чувство на сигурност в своя живот.

Нана Тодорова от София


Поръчайте

pora4ay_baners4.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки Стресовитал - против депресии, панически атаки, нервни разстройства и безсъние.

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ