0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Капките Алкофитал се справиха с алкохолната зависимост на брат ми


Капките Алкофитал се справиха с алкохолната зависимост на брат ми

Само за два месеца моят брат престана да употребява алкохол. Капките Алкофитал му помогнаха да спре да пие

Моят брат Трифон е на 53 години. Има проблеми с алкохола от около 5-6 години, след като се разведоха с неговата съпруга. За това те да се разделят не е виновен алкохола, въпреки, че той и преди си пийваше по малко, като всеки мъж. Нормално е, все пак, човек да пие алкохол на празници, или да се понапие малко на сватба или рожден ден. Преди това, че пиеше алкохол никога не му е пречило нито на работата, нито на семейния живот. Винаги е бил отговорен човек. Грижеше се за жена си и за детето. Той има син на 14 години. Много сложна възраст. И за родителите ни полага грижи, даже и сега, след всичко през което премина. Аз също съм видяла само добро от него.

Брат ми Трифон е добър и деликатен човек. Някои, които го познават, казват че бил безхарактерен, но това не е така. Самият факт, че след толкова време той спря да пие, е показателен. Да, и капките Алкофитал помогнаха, но си има значение, че и той беше дисциплиниран.

Капките АЛКОФИТАЛ предизвикват непоносимост към алкохола, като въздействат върху центъра за зависимости в мозъка

Брат ми започна да пие когато започнаха и проблемите в тях. А проблема в тях, и по-конкретно с жена му беше, че тя си хвана любовник и поиска да се раздели с мъжа си заради него. Брат ми, естествено, се предаде и я пусна да си върви. Обаче после стана така, че той като се стабилизира, и като спря да пие, и като му потръгна живота тя поиска да се върне. Сега двамата си говорят, но той още не е готов да ѝ прости. А и казва, че така му било по-хубаво и по-спокойно. Вижда се с детето, когато си пожелае, а и малкия редовно остава при него, не само уикенда и ваканциите. Изобщо, животът му много се промени откакто спря да пие алкохол.

Брат ми Трифон започна да взима капките Алкофитал по мой съвет. Аз знам за тях от една моя колежка, която ги е ползвала за мъжа ѝ. Той също вече не пие алкохол и няма онези проблеми, които имаше преди. В началото брат ми малко така подходи с недоверие, но като видя как още след третата опаковка имаше толкова голям напредък, реши да продължи. Редовно е взел само три опаковки от капките Алкофитал. После, по негова преценка, той реши да ги взима само веднъж в месеца да използва по една опаковка. И накрая съвсем спря да употребява капките Алкофитал. Спря да има и проблеми с алкохола, защото вече не е зависим от него. Единствената зависимост, която има в момента, е към неговото дете. Сега отделя много време, внимание и грижи за него и се чувства истински щастлив от това.

Бисерка Трифонова от София


Поръчайте

___________________300dpi.jpeg
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки, за подпомагане на организма в борбата с алкохолната зависимост! 

top.jpegКупете 2 опаковки Алкофитал сега
на
промоционална цена от 128 лв.
получавате 1 опаковка капки Хепавитал
БЕЗПЛАТНО

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ