0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Той ми изневерява! Какво да правя?

Няма жена, която да реагира адекватно, когато разбере, че любимият ѝ мъж ѝ изневерява


Той ми изневерява! Какво да правя?

Ако и вие сте почти наясно, че той ви изневерява, има няколко неща, които може да направите.
Няма никакво значение как сте узнали. Понякога просто минавате по грешната улица и се заглеждате кой кого прегръща на някаква пейка. Или приятел ви прави услугата да съобщи, че любимият въобще не е в командировка. Или надушвате с интуицията си какво се случва и само трябва да хвърлите едно око в телефона или лаптопа му. За да разберете, че ви мами.

Първо ви пронизва болката. Остра, почти физическа. Парализира способността ви за трезва мисъл. Отнема всичките ви сили. И ви обзема изпепеляващ гняв към неверника


Ако загубите самообладание,
сценарият нататък е предвидим. Вие си разкъсвате гласните струни и душата, а изневерилият или се опитва да ви надкрещи, най-често обвинявайки вас за всичко, или се изнася през вратата.
Може да изберете по-трудния начин. Да сдържите гнева си, да се опитате да разберете истината и да спасите връзката си. Заради приличното количество емоции, време и усилия, които сте инвестирали в нея. Заради постигнатото заедно, което е в пъти повече от онова, което бихте направили поединично. Заради теорията, че никой не е съвършен и може да сгреши, а другият да му прости. И защото, по дяволите, го обичате.
Вместо да вадите куфарите от килера и да се чудите своя или неговия багаж да стегнете, съвсем съзнателно решете, че за момента не е нужно никой да си ходи. Случката не се случва само на вас, тя е
по-древна от Библията.
Ако не вярвате, прочетете отново 10-те божи заповеди. Наложило се е изневярата да бъде спомената в тях даже два пъти. Седмата заповед гласи: Не прелюбодействай!

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.
Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза - 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com
www.stresovital.com

Поръчайте

Стресовитал-250x305_3.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки Стресовитал - за нормално функциониране на нервната система. Благоприятен ефект при стрес и психически натоварвания!

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ