0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Кои хора са способни да преживеят самотата?


Кои хора са способни да преживеят самотата?

Преди да стигнем до гениалния цитат на Мерилия Монро, да поразсъждаваме

Първата мисъл, която се налага, е, че от самотата не се страхуват онези, които не зависят от мъжете в материален смисъл. Тези, които имат мощна родителска подкрепа, работа с добри доходи, собствено жилище.

Истинско щастие и дори известна доза късмет е да срещнеш половинката си, с която да прекараш живота си. Шансът е почти като да спечелиш на лотария.

Съществува мнение, че прекрасно понасят самотата жени, които са си самодостатъчни. Не им е скучно в живота, имат множество и различни интереси и тесен кръг верни приятели.

За да победите стреса, депресията, натрапчивите мисли, тъгата, апатията, паническите атаки и неврозата - ползвайте билковите капки СТРЕСОВИТАЛ

Не са за подценяване и роднините - деца, внуци. Много дами са готови да инвестират именно в тях, а не в съмнителния проект „брак". А мъжът, ако съществува подходящ, нека сам дойде, да се запознае, да направи предложение.

Такива дами не се опитват да се харесат на никого

Не предприемат опити кардинално да променят външността си, за да имат успех сред противоположния пол. И колкото и да е парадоксално, именно за тях мъжете се държат, а не за тези, които правят и невъзможното в името на отношенията.

Финансовият тил, високият социален статус, духовните ценности са всичко, което позволява на жената да цени
себе си.

След мъжете се нареждат опашки от жени, които нямат в живота си опора, ориентири и подкрепа. Те не са преуспели в учението, не са постигнали никакви видими резултати в работата си. Не се увличат от нищо освен може би от интернет клюките и телевизора.

Ако мъжът отговори с взаимност, ако включи жената до себе си в плановете си и обещава да промени живота й към по-добро, това е вече малка победа.

Мъжът служи за индикатор за привлекателност и търсене

Ако съществува, значи всичко е наред. Ако ли не, появява се усещане за нереализираност.

Хората са социални същества. Ако са приети в стадото, в глутницата, значи бъдещето им е в безопасност. Ако й правят предложение за брак, значи жената заслужава.

Самотата е не само когато прекарваш вечерите си сама у дома, и за да го избегнеш, се стараеш да се срещаш с повече хора

Самота може да има и в брака. Да се опитваш с всички сили да задържиш мъжа до себе си, да се стараеш да си му нужна и полезна - да го храниш, да се грижиш за него, да го посрещаш и изпращаш.

И все пак жените не живеят по формулите на редакторите от лъскавите гланцови списания. Не възприемат несериозно статии от рода на „10 начина бързо да
се омъжиш". Жената се формира от житейските обстоятелства, от отношението на родителите си. Нашето подсъзнателно взема връх над логиката.

Мерилин Монро казва: „Можеш да преживееш самота и на 25, можеш и на 45 само ако са те обичали, когато си била на 5"

Невъзможно е да изпитваш душевен глад, ако те хранят с положителни емоции от дете. И е невъзможно да усетиш ситост, ако си на емоционална „гладна диета" цял живот.

Много дами с усърдието на торен бръмбар търсят достоен мъж, без да разбират, че сценарият на отношенията не може да бъде променен. Новият брак до болка ще напомня предишния: тя отново и отново ще се старае да заслужи мъжката любов...


Поръчайте

Стресовитал-250x305_3.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки Стресовитал - против депресии, панически атаки, нервни разстройства и безсъние.

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ