0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

За храната и мъжкия характер


За храната и мъжкия характер

Специалистите твърдят, че е особено лесно да се установи мъжкият характер по хранителните предпочитания

Любители на шоколад и сладкиши

Любителите на сладко са много привързани към приятелите, семейството, колегите в службата. И най-малките разногласия или самотните уикенди за тях са сериозен проблем. Те обичат да се ровят в себе си. Изпитвайки недоволство от самите себе си, те подслаждат живота си със сладкиши.

Любителите на месо

Те са реалисти, властни и агресивни. Тези мъже просто озверяват, ако вместо печено месо на вечеря им предложите лека зеленчукова салата със зехтин.

    Капките СТРЕСОВИТАЛ са отлично натурално средство за преодоляване на безпокойството, проблемите със съня и стреса. ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА!

Фенове на фастфуд

Тези мъже обичат да вършат всичко бързо. Бюрокрацията ги изкарва от нерви. Рутината просто ги убива. Бързо се уморяват и от монотонната работа.

Страст към млечни продукти

Тя издава желанието за грижа за някого. Мъжът, който пие мляко (кисело, прясно) и започва утрото си с йогурт, е много грижовен и нежен. Обича животните и децата и не могат да си представят живота без голямо семейство. Такъв човек просто не може да живее сам.

„Не" на деликатесите

Това е девизът на хората, които са недоволни от живота си. Защо да си правят коктейл от скариди, щом могат да си сварят овесена каша? Някои ще кажат, че това е здравословна икономия и практичност, но ако жадувате нови неща и мечтаете за красиви светове, ще избягате от подобен „икономист" още след първото посещение в ресторант.

Любов към маринати и туршии

За предпочитане домашно производство. Това са домашни тирани. Смятат, че мястото на жената е до печката.. Съпругата му няма право на собствено мнение, а главното й качество е да слуша и да изпълнява. Ако мъжът ви кара цяла есен да консервирате и запаси за зимата, помислете си дали искате цял живот да затваряте капачките на бурканите.

Любители на люто и подправки

Те са темпераментни и страстни, авантюристи и търсачи на приключения.

Любов към ядките

Тя говори за желание да бъдат първи, да побеждават във всичко.

Краставици за чувствителни натури

Тези господа могат да поглъщат пресни краставици с килограми. Предпочитат салата от пресни зеленила и ще остане доволен от кулинарните ви способности.

Любители на зеле и бобови

Те са мудни, склонни да се съмняват във всичко и да премерват всяка своя крачка.

Любители на сурови моркови и ябълки

Те са готови винаги да седнат на масата на преговорите, да решат всеки проблем по мъжки или да отстъпят на по-слабата си половинка...


Поръчайте

Стресовитал-250x305_3.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки Стресовитал - за нормално функциониране на нервната система. Благоприятен ефект при стрес и психически натоварвания!

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ