0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

7 грешки, които убиват секса между пратньорите


7 грешки, които убиват секса между пратньорите

Липсата на секс е нездравословна. 20 млн души в САЩ живеят в "роднински" бракове

Привлекателността на партньора изчезва не само, когато спре да следи външния си вид, ходи из къщата с размъкнати дрехи, или не почиства след себе си след като се нахрани. Привличането може да изчезне много по-рано, дори преди да започнете да живеете заедно.

Кои са основните поведенчески и психологически грешки, които най-често допускат мъжете и жените, и които в крайна сметка убиват еротиката между тях?

1. Прекомерна откровеност

Не трябва да разказвате всичко за себе си веднага, дори не и след първите три-четири срещи. Този съвет най-вече се отнася за жените, които трябва да останат безгласни толкова дълго, колкото е възможно. Отворете и покажете себе си бавно, постепенно показвайки многослойността на вашата личност.

2. Прекомерна приказливост

Прекомерната приказливост убива еротиката. Затова развийте способността да слушате.

Успокойте прекалената нервност и паниката от първата среща със СТРЕСОВИТАЛ. Редовният прием на билковите капки СТРЕСОВИТАЛ балансира нервната система, дарява спокойствие и яснота на ума

3. Табу върху изравяне на сексуалното желание

Няма да разглеждаме причините, поради които самите жени установяват табу върху израза на сексуалността, тъй като най-често те лежат вкоренени дълбоко в детство и в семейството, но си струва да споменем как тези забрани засягат мъжете. Например, представете си такава ситуация. Момичето си позволява да се целува и прегръща на първа среща, на втората, на трета и т.н. Месец по-късно младата дама все още не позволява на мъжа да престъпи определена граница, и в резултат на това той я изоставя, защото не разбира какво се случва. Струва му се, че той просто ще бъде нещо като компаньон, човек с когото тя тя ще излиза, но няма да интимничи. Трябва да има разговор за това какво харесва единия и какво предпочита другия. Защото, ако го няма, тогава мъжът не разбира защо една жена се нуждае от него и интересът му към нея изчезва.

4. Зависимост от партньора

Тя важи за всяка сфера - финансова, бизнес, любовна. Зависимостта предполага несигурност в себе си и липса на самодостатъчност. В резултат на това интересът на партньора към вас изчезва.

5. Размита връзка

Тук историята е приблизително същата като в по-предишния параграф, само че нещата са по-крайни - жената дори не се прегръща, а целувките са разрешени само по бузата. Но вие не сте на 15 години, а мъжете не се бият с вятърни мелници. Представителите на по-силния пол се нуждаят от конкретика. И ако една жена им откаже под предлог, че „не искам" или „не мога", мъжът няма да продължи да почуква на затворената врата дълго време. Той ще отиде там където вратата ако не е напълно отворена, то поне е леко открехната.

6. Страх от загуба на независимост

Страхът от влюбване и нараняване е присъщ на всеки човек. Това е нормално, но няма лечение. Колкото и да сте внимателни и точни, не можете да предскажете нищо - любовта може да ви помете като вълна. И тук си струва да направите избор за себе си - рискувате ли или не. Решете кое е по-важно: възможно щастие или гарантиран мир.

7. Перфекционизъм

Това качество наистина е способно да убие всяко еротично привличане. Перфекционистите си рисуват идеални, но утопични отношения. След като веднъж е определил определено ниво за секс, перфекционистът се опитва да приведе всичко в съответствие с това ниво. За него ще има значение цветът на спалното бельо, цветът на бельото на партньора и неговото собствено. Отвън ситуацията изглежда безумно, но перфекционистът не мисли за това. В същото време той не може да се отпусне нито за минута. И ако въведете перфекционизъм в отношенията, няма да стигнете до секса, който според вас е перфектен.

umora.jpg

За да не убивате привличането един към друг, важно е отношенията в двойката да са прозрачни. Необходимо е да изясните на партньора, че вие се интересувате от него.

И тук стигаме до един друг проблем, а именно - "Не искам!" Защо се губи интересът към секса?

Да си представим, че двойката вече е преодоляла изброените по-горе седем проблема, заживяла е щастливо и доволно като семейство, добила е някаква рутина, но сексът все пак не върви? Защо?

Има жени, както хубави, така и умни, а също така перфектно подготвени да поддържат къщата и ризите на своите благочестиви половинки в перфектна чистота! Но понякога мъжете се отдалечават от такива идеални съпруги или приятелки. Кой би предположил, че има мъже, които дори напускат такива жени? „Нещо е убило връзката, предишната искра е изчезнала някъде", така бившият уклончиво обяснява заминаването си. Всъщност любовната лодка обикновено се разбива не заради живота, а заради раздора на съпрузите в интимните отношения.

Ами ако е болест?

За младите съпрузи сексуалният и семейният живот са почти синоним. Но с годините количеството на секса в брака намалява. А някои съпрузи и съпруги в крайна сметка се отказват от „ненужните жестове на нежност". Затова не е чудно, че в САЩ около 20 милиона души живеят в такива "роднински" бракове. И това няма значение за тях - не се развеждат. Ако подобна ситуация подхожда и на двамата партньора, всъщност защо не? Но ако съпругът е принуден да изтърпи сексуалното гладуване, очаквайте неприятности!

Ласките са приятни, когато и двамата партньори са спокойни, отпуснати, релаксирани. Ако усещате нервност, ако ви пречи това, че сте недоспали, или умората от работата ви идва в повече, започнете прием на билковите капки СТРЕСОВИТАЛ.

Ако либидото изчезне напълно, първата грижа на съпругата трябва да бъде да посети ендокринолог-гинеколог. Проучване на хормоналния фон ще ви помогне да разберете какво не е наред и да предприемете необходимите мерки. Между другото, намаляването на либидото при жените е чест страничен ефект от приема на хапчета анти-бебе. В този случай е по-добре да потърсите друг метод на защита. След менопаузата либидото също често намалява - но тази ситуация може да се коригира и медицински.

Женските заболявания (инфекциозни и неинфекциозни по природа), заболявания на гръбначния мозък или мозъка, ендокринни разстройства също могат да лишат жената от сексуално желание. По-често влияние оказват различни психични разстройства, алкохолизъм, както и приемането на определени лекарства (особено антидепресанти).

Няма да го направя - и това е!

Ако всичко е в ред с физиката, тогава проблемът се крие в една по-различна равнина. Може би жената не иска секс и поради такива причини:

Хронична умора. Разбира се, ред и чистота в къщата, добре поддържани деца, вкусна вечеря на масата и успех в работата - това е прекрасно. Но ако всичко, което една жена прави, когато наближи нощта, е да падне в леглото и да спи до сутринта, тогава в семейството не се усеща щастие. Може би трябва да се сбогува със синдрома на перфекциониста и да изостави малко домакинската работа? Или да делегира някои задължения на съпруга си, на майка си, бавачката, бабата, свекървата? Съпругът, ако иска да получи взаимна страст от жена си, трябва да помни, че думата "съпруг" означава "двама в един отбор" и следователно трябва да се измъкне от дивана и да помогне на съпругата си в ежедневието. Между другото, известно е, че чувството на благодарност действа на жените повече, отколкото афродизиаците. Помагат и релаксиращ масаж, вана с ароматни масла и най-вече баби и дядовци, които да се съгласят да вземат децата за уикенда.

Възмущение от партньора. Съпругът може да не си спомня как по невнимание е казал, че съпругата е напълняла, но жената никога няма да забрави това. Човек обаче може да обиди не само с дума. Пренебрегване, измяна - много неща могат да замразят брачните отношения.

Навременната употреба на капките СТРЕСОВИТАЛ ще ликвидира както хроничния стрес и хроничната умора, така и притеснението, че може да ви измъчва нещо такова. Дарете си спокойствие и добро настроение не само вечер в спалнята, но и през целия ден като започнете терапия с билковите капки СТРЕСОВИТАЛ.

Стрес. Ако съпругата има проблеми в работата, изключително лоши отношения със свекърва си и освен това семейството има неплатен заем или нещо, което я държи будна, тогава тя едва ли ще има желание за взаимни ласки. Особено, ако тя решава всички тези проблеми сама.

Източник: woman.ru


Поръчайте

Стресовитал-250x305_3.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки Стресовитал - за нормално функциониране на нервната система. Благоприятен ефект при стрес и психически натоварвания!

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ